Szerintetek, ha azt érzem, hogy soha nem leszek igazán szerelmes, az valóban így is lesz? (beszélgetős fórum)
Volt egy lengyel illúzionista, aki hitt abban, hogy meg tudja fékezni a német tankokat a Mésodik Világháború előestéjén, midőn bevonultak Lenegyelországba a németek, pusztán elméje erejével.
Az első tank meg is állt, amikor látta az útón álló, meredten koncentráló lengyel pasast. De aztán elindult és letaposta.
Nyitottá kell várni az érzés felé! És akkor bekövetkezik a csoda...
Már ha valaki ekkora nyűgöt magának...
Csupán rajtad áll, hogy szerelmes lehess!
Igaz néha akkor is sikerül, ha nem akarjuk.
Van olyan aki soha életében nem lesz.
Viszont olyan is van, hogy öregedve, az idő előrehaladtával egyre érzelmesebb lesz a férfi, és valamikor a szenilitás határán éri el őt először ez az érzés...
Én olyanba lettem szerelme, aki sok ideig unszimpatikus volt, pedig nem is ismertem a jellemét amúgy nagyon, de valamiért az volt. Mit adott Isten, pár évre rá bele szerettem teljesen véletlen volt az egész... Magam sem tudom hogy.
Szóval ez nem tervezés kérdése és sosem tudhatod mit hoz a jövő vagy egy ártatlan pillantás. :)
Fáj a derekad?:)
Ez a terv könnyen füstbe mehet, jön az a kis nyilas csávó, és neked lőttek.:)
További ajánlott fórumok:
- "Egy igazán szerelmes férfi soha nem lépne félre". Ki mit gondol erről az állításról?
- Híres irodalmi szerelmesek /de az sem baj, ha valóban létezett párok/
- Miből, hogyan lehet megtudni, ha egy férfi igazán szerelmes?
- Szerintetek mi a jele annak, ha valakinek tetszel úgy igazán, vagy esetleg szerelmes beléd?
- Sosem leszek szerelmes?
- Az ilyen férfi valóban szerelmes lehet?