Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Az ilyen férfi valóban szerelmes lehet? fórum

Az ilyen férfi valóban szerelmes lehet? (beszélgetés)

jún. 23. 03:18
vannak ilyen ferfiak akik hamar raunnak egy nore!
11. Panna.33 (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 18. 18:26

Tisztán értettem, amit leírtál, csak van egy olyan dolog a világon, hogy asszociáció.

Pl. ha téged ez a dolog foglalkoztat, az ember arra asszociál, hogy valamilyen szinten tán érdekel a miért és ez is egy verzó. 🙄

10. Ágio8405 (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 18. 13:58
Nem szerelmes. De simán lehet kapcsolat függő.
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Panna.33)
jún. 18. 12:03
Én sem vagyok belé és nem is bútoroznék össze vele, nem csak azért, mert megbízhatatlan, hanem mert mást szeretek, nekem ő csak kaland volt, ahogy írtam is (értőbb olvasás nem ártana). A kérdés sem erre irányult és nem emiatt fogalmazódott meg bennem, vannak ilyen férfiak, egyszerűen érdekelt, hogy mit élnek ők meg.
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Amaunet)
jún. 18. 12:00
Ezt gondolom én is.
jún. 18. 00:53
Nem gondolom, hogy szerelmes. Sem beléd, sem abba, akit megcsal veled. Azért nem veled bútorozott össze, mert van olyan paramétered, ami miatt nem veled van. Vagy neki van olyan paramétere.
6. Amaunet (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 17. 23:40
Akkor háztartási alkalmazottra van szüksége. Ellátásra, ha ilyen gyakran összeköltözik.
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Amaunet)
jún. 17. 15:23
Nem, van lakása.
4. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 17. 15:23
Lehet, hogy lakhatási gondjai vannak?
3. apeeng (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 17. 15:15

Ez a pasi pontosan úhy működik, ahogy az evolúció elvárja...még a friss barátnő tevepatájával bíbelődik, de már a következőn jár az esze...

ilyen.

jún. 17. 13:42
Semmit. Ki ilyen, ki olyan.
jún. 17. 13:23

Van egy nagyon jóképű férfi ismerősöm, akit nem nagyon értek.

3-4 éve együtt élt az akkori barátnőjével, én ebben az időben ismertem meg. Nem tudom miért szakítottak, de még jártak, amikor nálam már próbálkozott a srác (meg gondolom másoknál is). Pár hónappal később lett egy új barátnője, akivel szintén összeköltöztek, de ezt eltitkolta előlem, én pedig pont felejteni akartam, így belementem vele egy kis kalandba, tehát megcsalta velem a lányt többször is. Nem sokkal később szakítottak. 1-2 hónapot megint egyedül volt, majd lett egy új barátnője, akivel összeköltöztek… Közben lájkolgat más nőket, gondolom itt sem lesz a hűség mintaképe.

Az ilyen férfiak ezt miért csinálják? Valóban lehetnek szerelmesek abba, akivel összeköltöznek és ilyen hamar mindig más nőbe?

Magamból kiindulva, én kb 5-10 évente egyszer leszek igazán szerelmes valakibe, nem tudom így cserélgetni a férfiakat.

Ti mit gondoltok erről a jelenségről?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook