Az ilyen férfi valóban szerelmes lehet? (beszélgetés)
Tisztán értettem, amit leírtál, csak van egy olyan dolog a világon, hogy asszociáció.
Pl. ha téged ez a dolog foglalkoztat, az ember arra asszociál, hogy valamilyen szinten tán érdekel a miért és ez is egy verzó. 🙄
Ez a pasi pontosan úhy működik, ahogy az evolúció elvárja...még a friss barátnő tevepatájával bíbelődik, de már a következőn jár az esze...
ilyen.
Van egy nagyon jóképű férfi ismerősöm, akit nem nagyon értek.
3-4 éve együtt élt az akkori barátnőjével, én ebben az időben ismertem meg. Nem tudom miért szakítottak, de még jártak, amikor nálam már próbálkozott a srác (meg gondolom másoknál is). Pár hónappal később lett egy új barátnője, akivel szintén összeköltöztek, de ezt eltitkolta előlem, én pedig pont felejteni akartam, így belementem vele egy kis kalandba, tehát megcsalta velem a lányt többször is. Nem sokkal később szakítottak. 1-2 hónapot megint egyedül volt, majd lett egy új barátnője, akivel összeköltöztek… Közben lájkolgat más nőket, gondolom itt sem lesz a hűség mintaképe.
Az ilyen férfiak ezt miért csinálják? Valóban lehetnek szerelmesek abba, akivel összeköltöznek és ilyen hamar mindig más nőbe?
Magamból kiindulva, én kb 5-10 évente egyszer leszek igazán szerelmes valakibe, nem tudom így cserélgetni a férfiakat.
Ti mit gondoltok erről a jelenségről?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek lehet egy férfi is évekig plátóian szerelmes?
- Miből, hogyan lehet megtudni, ha egy férfi igazán szerelmes?
- Szerintetek lehet egy férfi szerelmes egy másik nőbe a felesége mellett, úgy hogy az nem vezet váláshoz végül?
- Lehet, hogy hülye vagyok, de a mai férfiakon sem lehet kiigazodni... mégis miből lehet észrevenni, hogy valóban tetszel neki, vagy több az?
- Mi lehet az oka annak, ha egy férfi éveken keresztül találkozóra hív egy olyan nőt, akibe nem szerelmes?
- Ha egy nős férfi szerelmes másba, miből lehet észrevenni?