Szerintetek ez a farmerdzseki méret jó nekem? (tudásbázis)
Igen, de attól még lehetne nagy pocakom, hogy vékony vagyok... :D
Nem tudom mi is a pontos elnevezése a gombnak.. :D
Volt rajta szűkítő gomb?
Az jó!
Így jobb, hogy nem áll el a derekadon.
Egyébként annyira sovány vagy, hogy nem árt, ha pufibbnak látszol begombolt dzsekiben:DDD
Teljesen jó, igen.
Más kérdés, hogy márciusban már a szőrmebélés nem fura-e.
A modellen látszik, hogy nagyon pikk-pakk, minden, viszont csak egy póló van rajta.
Te fogod-e csak egy pólóval viselni?
Ezt a prémes farmert (csak a nyaka ilyen vagy belül is van bélés?) hűvös napokra, éjszakákra viselném, amikor egy vékonyabb pulcsi is kell még alá.
Szerintem a modell derekán is eláll a dzseki. Mindkét képen látni.
De egy farmerdzseki ilyen, nem szűkre szabott.
Nem a méret a lényeg, hanem az, ahogy kinéz valaki a cuccban.
Neked sem azt kell hangsúlyozni, hogy milyen címkét varrtak bele, hanem fel kell próbálni és azt megvenni, ami úgy áll rajtad, ahogy a modellen.
Ugye látod, hogy neki nem bő a derekán a dzseki. Erről beszéltem. Lényegesen jobban áll neki. Az is lehet, hogy te alacsony vagy ehhez a dzsekihez, lejjebb ér és ott te keskenyebb vagy.
Nem lehet mindenki modell.
Jó a dzseki, na.
Akár S-es, akár M-es, nem az a lényeg.
A barátnőd mit szól hozzá?
Olyan furák a mai ruhák...
Az ujja hossza megfelelő, de bő az alja deréknál.
Ha a másik túl szűk volt, akkor mindenképp ez a te méreted, de nem az igazi.
Köszi a tippeket, marad szerintem is. :) Ez már a csere ugye S-es XS-es helyett. Elég drága volt ahhoz, hogy jó legyen haha.
Viszont, ha nincs rajtam pulcsi, akkor azért a kéz meg mell résznél levegős lesz. De az XS-est mikor felvettem, akkor egyértelműen szűk volt.
Szerintem jó méret, maradjon. A farmer (de más ruházat is) egy idő után igazodik a viselőjéhez.
Az, ha felemeled a kezed és szűkös nem (csak) az ujja hosszától függ, hanem a karöltőjétől (is).
Viseld egészséggel!
Sok pénz van a tárcádban? :)
Amúgy tényleg mintha rövid lenne az ujja.
További ajánlott fórumok:
- Megint divat a kleopátra haj. Szerintetek nekem jól állna? Melyik állna jobban? Az 1. vagy a 2. kép? a 2 kép az adatlapomon.
- 37 hetes magzat méretei, írnátok nekem uh. méretet? A súlya nagyon aggaszt...
- Szeretenék segítséget kérni angol cipőméretezés témában:o) Szóval ha nekem 39-es a lábam akkor ez az angol méretezés szerint mekkora?
- Mi történt a H&M-es méretezéssel? Csak nekem tűnnek túl nagynak a kis méretek? Más hogy van ezzel?
- Külföldről rendelnék ruhát, de nem tudom, melyik méret jó nekem?
- Előkeresem a régi farmeringemet, farmerdzsekit,😁