Mi történt a H&M-es méretezéssel? Csak nekem tűnnek túl nagynak a kis méretek? Más hogy van ezzel? (beszélgetős fórum)
De van!!!
Laknál itt, butik 30 km-es körzetben még noname sincs. Márkás üzlet méd 40 km-re sincs. H&M boltot két hete láttam Pesten.
Pont ezen vagyok kiakadva, hogy lemérem magam s a táblázat szerint 40-42es kellene, mivel elég nagy a mellméretem, ehhez képest a 38as is bő.
Többször rendeltem az Orsay üzletből is és ott évek óta jó rám ugyanaz a méret.
Régen a bátyámnak vettem így nadrágot:D
Felveszem, és ha a két öklöm még elfér a deréknál, akkor jó neki:DDD
Oda kell menni, fel kell próbálni. Azt viszel be a próbafülkébe, amit csak akarsz.
Én pl. nem átallom magamra húzni akár a fiú inget, vagy pulcsit, hogy viszonyításképpen tudjam, melyik fiamnak lesz jó a méret. Nem érdekel, ki mit gondol közben.
Így-így!
Pont így vagyok én is. A cipő bosszant legjobban, mert ugye annak nem csak jónak, de kényelmesnek is kell lennie, de pl. a 37-es helyett 38-ast kell vennem, akkor tuti előre csúszik a lábam és nyomja a lábujjaimat.
A ruhákat mindig próbálni kell, mert szerintem nem méret szerint, hanem csak "mi van kéznél" alapon varrják bele a méret címkét. Nekem is van 38-as, 40-es és 42-es ruháim úgy, hogy nem változik a sólyom:D És ugye én sem vagyok túlsúlyos.
Én meg azt nem értem, hogy hogy van az, hogy a próbafülkékben lévő tükrökben mindig nagyobbnak látom magam, mint bármelyik másikban. :)
(Nem vagyok túlsúlyos, nem azért írtam, hogy a tükörre fogjam.)
Egyébként én már régóta nem vásárolok sehol próba nélkül. Annyira megbízhatatlanok a méretezéssel. Van nekem is 36-os vagy S-es ruha, ami még egy kicsit bő is, de van XL-es ruhám is. Függ a szabástól, de azért ekkora eltérésnek nem kéne lennie.
Ugyanez a cipőkkel. 36-tól 39-ig van minden méretű cipőm. De találkoztam már olyannal is, amiből a 36-os is egy kicsit nagy volt.
Ezzel nyugtatják a nők lelkét, jájjjjdejó, beleférek az S-esbe!!! 😅😎 Aztán közben, ahogy írod is, az korábban minimum M-es volt.
Én is észrevettem (bár én rendelek mert utálok vásárolni), viszont az is igaz, hogy függ a szabásától is.
További ajánlott fórumok:
- Mit jelent az X a pólók méretezésénél? Az XL szélesebb vagy hosszabb a sima L-nél?
- Melltartó méretezés.. Hogy is van ez?
- Szeretenék segítséget kérni angol cipőméretezés témában:o) Szóval ha nekem 39-es a lábam akkor ez az angol méretezés szerint mekkora?
- Tudja valaki, hogy egy amerikai méretezésü 38-as alsónadrág mekkora magyar méretezésben?
- Angliai ruha méretezés
- Szegeden hol lehet nem kínai minőségű és méretezésű, 3-as csomagolású boxert kapni emberi áron?