Melltartó méretezés.. Hogy is van ez? (tudásbázis)
hát nagyon nem. létezik E, F, G, sőt, H-s méret is!
igaz, hogy csak nagyon kevés helyen, de van
22. Namilesz Teosztasz
hol?
próbálj 85DD-t, nekem ez sokkal jobb mint a sima D.
Amúgy tényleg elég ritkán találni D méretűt vagy nagyobbat
eddig mi alapján vettél melltartót? gondolom nem 20évesen kezdted el hordani..
Ha sokkal kisebbet veszel naná hogy nem jó:) máskor inkább próbáld fel mielőtt megveszed.
Itt nagyon jól leírják!
A szám a mell alatti körméret cm-ben (pl. ha mell alatt a mért érték 79 cm, akkor 80-as melltartóra van szükséged, ha 86 cm, akkor 85-ösre), a betű pedig a kosárméret, amit úgy kapunk hogy a mell legnagyobb bőségéből (a mellbimbó vonalában, kényelmesen körbemérve a mellkast) kivonjuk a mell alatti méretet. Az így kapott cm adat felel meg a kosárméretnek. Tehát ha ez a különbség 12 cm, akkor A kosár, ha 12-14 cm, akkor B kosár, ha 14-16 cm, akkor C kosár, ha 16-18 cm, akkor D kosár és így tovább (E, F, G).Persze a gyártók országok szerint más módon is jelölhetik a melltartók méretét.
Ne félkosaras modellt válassz hanem egyenes szabású úgynevezett balkon fazonút.És soha ne vedd meg úgy h nem próbáltad fel.A pánt is fontos tartás szempontjából ha felveszed beállítod kényelmesre nem szabad h 2 cm nél többet engedjen ha elkezded felfelé húzni.:)
Remélem tudok segíteni.
nézd meg a linket
nagyon egyszerűen le van írva
Kicsíííííííííí ???A D meg a c kosár?
Hát Staller Ilonához képest lehet h kicsi!
Nemtom hol gyártották de azzal valami gyanús!Nem próbáltad fel?Mert fel szokták mielőtt megveszik.
elég cikinek érzem hogy nő létemre nem vagyok vele maximálisan tisztába de AKKOR SEM ÉRTEM !
nos én mint laikus ugy tudtam hogy méret van körbe méret : 75,80,85,90
és van a kosárméret : A,B,C,D...
na de én nagyon széle nem vagyok, vettem egy melltartot 75 körméret D s kosár KICSI nagyon kicsi , pdiga kosarat általában Cst veszesk , de körméretre 80.85 akkor a körméret kosár is öszefugg
valaki okitson ki :S
További ajánlott fórumok:
- Egy átlag nőnek mennyi ruhája van? Nadrág? Felső? Pulcsi? Bugyi? Zokni? Melltartó? Szoknya?
- Mi történt a H&M-es méretezéssel? Csak nekem tűnnek túl nagynak a kis méretek? Más hogy van ezzel?
- Tudja valaki, hogy egy amerikai méretezésü 38-as alsónadrág mekkora magyar méretezésben?
- Az Auchanban hogyan van a méretezés?