Mit jelent az X a pólók méretezésénél? Az XL szélesebb vagy hosszabb a sima L-nél? (tudásbázis kérdés)
Az jutott eszembe, lehet, hogy az XM-es méret úgy keletkezett, hogy a cimkegyárban csináltak egy rahedli rossz cimkét. XL akart lenni, csak meg volt fázva a gép beállítója, bedugult a füle, és félreértette... De mivel ugye nem pocsékolunk, mert drágaság van, eladták azt a cimkét is, és volt gyár, amelyik meg megvette.
:DDDDDDDDDD
XM?? Hmmmm..
Én fehérnemű üzletben dolgozom és a nők rendszerint elhozzák a férjük ( remélhetőleg kimosott) alsónadrágját. Szerintem Te is vigyél el egy pólót és mérd hozzá ahhoz, amelyik tetszik. Hidd el, nem először látnak ilyet az eladók, nem lesz ciki!
extra közepes nem létezik.
XS, S, M L XL, XXL. az M mindig magában áll.
Jájj, ezt úúúúgy imádom!!! :D
Szerintem valahol M és L között lesz.
De tudod, mit? Fogj egy centit, mérd le a hónaljrész alatt egy otthoni, jólálló pólóját, és vidd magaddal a centit a boltba! Gáz vagy nem, én Felemnek és a lányomnak is így vásárolok!
Ugyanis jártam már úgy, hogy az 1méteres gyerekre a 110es ruha kicsi volt!!!
Hű, de gyorsak voltatok, köszi!
A férjem mérete L-es, akkor nyilván nem veszek neki XL-est. De mi a helyzet az XM-essel? Az lehet, hogy jó rá?
Szerintem innentől puszta logika. Feltételezem, hogy van neki, mert miért ne lenne? :)
Ha azt mondtuk, az L nagy, az XL exrta nagy, akkor szerintem ki bírja találni, hogy valszeg nagyobb is. Báááár, láttam már olyat, hogy az M nagyobb volt, mint az XL. :DDD
:DDD
Lentebb írta valaki, hogy a ruhatára Stől XXLig van. Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy sok függ attól, milyen piacra szánják. A kici-szájga-kínaiaknak bizony az XXL akkora, mint nekünk az M. :D
oksi:)
Szavadon foglak,
csak amiket leírtok azzal ő nincs bentebb,
:D:D
Extra large: extra nagy.
( az M : medium vagyis közepes )
És az a legjobb ebben a méretezésben, hogy nekem a 38-as méreteimmel van az s-től az xxl-ig mindenféle ruhám :)))))
:D
Köszi. :)
XL, XXL, XXXL, 4XL, 5XL, 6XL - így van tovább. 6XL-nél nagyobbat még nem láttam, de simán lehet, hogy van. :)
További ajánlott fórumok:
- Melltartó méretezés.. Hogy is van ez?
- Szeretenék segítséget kérni angol cipőméretezés témában:o) Szóval ha nekem 39-es a lábam akkor ez az angol méretezés szerint mekkora?
- Mi történt a H&M-es méretezéssel? Csak nekem tűnnek túl nagynak a kis méretek? Más hogy van ezzel?
- Tudja valaki, hogy egy amerikai méretezésü 38-as alsónadrág mekkora magyar méretezésben?
- Ismersz az átlagosnál szélesebb típusú ülésmagasítót?
- Mit lehet tenni a szélesebb csípőért és laposabb hasért?