Ismersz az átlagosnál szélesebb típusú ülésmagasítót? (tudásbázis kérdés)
Igen, talán csak az övvezetőnek van még valami értelme a magasításon kívül.
A legtöbbnél nem adják meg a méretet :/
Most nyárra kell, aztán még ősszel egy hétig, aztán mire legközelebb magyünk már eléri a 150cm-t szerintem (most 137), bár szerintem nem lenne baj ha még jövő nyáron is használná...
Amikor látom ezeket az üléseket én is arra gondolok, hogy akár a magyar értelmező kéziszótárt is a gyerek alá tehetném. Tényleg csak arra jó, hogy magasabban legyen és ne a nyakán fusson az öv.
Ha van némelyiknél belső szélesség le kell mérni a gyereket és hozzáadni valamennyit mert fog még nőni.
Azért kérdezem, mert ha találnék, szeretnék övvezetőset venni, mert biztonságosabb. Ha a perem nélküli hungarocellt veszem, akkor akár egy lexikonra is ültethetem, ugyanaz :(
Ez pl. látszik hogy kicsi, itt kicsi vékony a gyerek és így is kitölti.
Az én lányom meg elég masszív, izmos is, popsis is, de nincs 150 cm magas hogy ülésmagasító nélkül utazhasson.
Kipróbálni nem tudjuk, mert külföldön vagyunk, de nyárra, magyarországi használatra kellene az ülés... amúgy egyszerű lenne :)
Eddig ezt találtam:
45cm a külső szélessége, 40cm széles az ülőfelület. Csak a többinél nincs adat, így nem tudom mihez viszonyítani... egy átlagos ülésmagasító milyen széles?
Igen, emiatt szeretnék én is ülésmagasítót venni. A gyerekülésünk nem szétszedhető, így nem tudom csak az alját használni.
Az ülésmagasítók viszont amiket eddig láttunk nagyon keskenyek. (Pl. amik a mozikban szoktak lenni azok nagyon kicsik).
Ilyenünk van, de ez már magasságban kicsi (a fejtámlát már nem lehet olyan magasra emelni hogy a válla aláférjen). Most lesz eladó egyébként :)
Viszont 137cm magas, ülésmagasító még kellene szerintem.
ezt találtam, ennek nincs karfarésze, ami szoríthatná oldalról.
További ajánlott fórumok:
- Mit jelent az X a pólók méretezésénél? Az XL szélesebb vagy hosszabb a sima L-nél?
- Szerintetek egy 6 éves kislányt ülésmagasítós(9-36 kg)üléssel be lehet kötni előre a kocsiba?Nissan cargónk van, kisbuszszerű autó
- Kinek volt az átlagosnál kicsit több magzatvize?
- Hogyan kössek be három gyereket az autóba 2 ülésmagasítóval?
- Mennyire a szülő hibája, ha a baba érzékenyebb az átlagosnál?
- Gyermekülés vagy ülésmagasító?