Kinek volt az átlagosnál kicsit több magzatvize? (tudásbázis)
Hát, tényleg nem sietik el. A védőnőt kérdeztem erről és azt mondta, ha nem lesz jó valamelyik eredményem és találnak valami fertőzést nem lesz még későn, az a lényeg, hogy kiderüljön és még a szülés előtt vagy után is tudnak kezelni engem és a babát is.
Akkor van baj, ha valakinél nem jönnek rá, hogy baj van és egyáltalán nem kezelik.
A védőnőm szerint örüljek, hogy elküldtek erre a vérvételre és szerinte minden kismamának kellene, hogy csináljanak, de a tb csak akkor támogatja ha valakinél indokolt.
Tényleg rossz a hosszú várakozás ilyenkor, a dokim azt mondta akkor menjek csak hozzá magánba ha megvan a vérvétel és az uh eredményem. Azért reménykedem hátha normalizálódik az a magzatvíz mennyisége a terhesség előrehaladtával.
Jó sokára van eredmény. Nem sietik el....de legalább ezt azt jelenti,hogy nem sürgős,nincs nagy baj,csak protokoll ugye.
Én is 22-én megyek Uh-ra,már nagyon türelmetlen vagyok. Tegnap bepróbálkoztam a saját dokimnál,hogy mennék hozzá hamarabb,de pont szabin lesz jövő héten. Úgyhogy türelem....de ilyenkor olyan rossz várni!
Szia!
Egyenlőre semmi.
Megvolt a vérvétel és azt mondták 3 hét múlva lesz eredmény, tehát még 2 hét:-(
2 hét múlva megyek 30. heti uh-ra is.
Na szia!
Mi a fejlemény?
Én is érzem rendesen.
Az utóbbi hetekben meg már nem is forgott össze vissza, azt mondták a több víz miatt könnyebben mozog változik a fekvése.
Hát az én kicsi lányom egy hónapja ugyanúgy csücsül pocakomban.
Hétfőn megyek vérvételre, kötelező uh-ra meg 3 hét múlva. Ha a vérvétel nem lesz jó akkor azonnal doki és uh, de remélem minden rendben lesz.
De,4 hétre rá kell mennem,hogy megnézzék,de most nem megyek vissza a genetikus Uh-ra,mert olyan mufurc volt a doki most. Az előző terhességemnél nem volt ilyen. Szóval a dokim beutalt a kh-ba,majd ott megcsinálják az Uh-t. Amúgy nem értem,h miért nem az én dokim csinálja a rendelőjében. Ezt nem is kérdeztem.
Remélem nálam is minden rendben lesz!!! Olvastam sok helyen,h a babát nem igazán érzik a több víz miatt. Hát én nagyon érzem,ahogy mocorog!
Te?
A 24. héten 4D-n voltunk, ott pont akkorának mérték mint a számított kora.
A magándokim nem szokta méregetni, legközelebb 30 hetesen megyek kötelezőre, kíváncsi vagyok mekkora lesz a baba és mennyi lesz a víz.
Remélem a vérvétel eredménye is hamar meglesz.
Neked nem kell menned a több víz miatt gyakrabban kontrollra vagy uh-ra? Nekem nem kell.
Bízom benne, hogy nem lesz ez miatt semmi baj.
Nekem is megnézték idő előtt a cukrom,de tökéletes!
TORCH vizsgálatot a doki nekem elvégezte a terhesség elején,csak én ezt nem tudtam,ezért a genetikus ráírta a papíromra,hogy a korai cukorvizsgálat mellett,az is legyen megcsinálva. De mint kiderült az már megvan és negatív Hál Istennek.
Nekem is nagyobb a pocakom,de ennyi!
Meg a baba is nagyobb kicsit,mint a számítások,de az előző Fiamnál is 2 hét plusz-mínusz volt.
Nálad nem nagyobb a baba?
Szia!
Én is hasonló cipőben járok.
27 hetes vagyok és az elmúlt két uh-n ( 24. hét és 27. hét) több magzatvizet mondott a doki. A cukrom tökéletes, 4,4 a tesztreggelis, a jövő héten kell mennem TORCH vérvételre.
Esetleg neked már megvan az eredmény?
Semmi bajtés tünetet nem érzek, csak nagyobb a pocakom mint az első terhességemnél.
Nekem is azt hiszik,hogy ikrek :)))
Akkor megnyugodtam kicsit :)))
nekem is ezt irták a lapomra, de a doki még csak meg sem emlitette, átsiklott rajta.
A "sok magzatviz" gondolom komolyabb eset.
Kicsit belém hozták a frászt!!! Én amúgy is aggódós vagyok! Sajnos! Amúgy tudom,hogy minden rendben lesz :)))
Valamiféle TORCH vizsgálatot is kérek.
Kinek volt ilyen? A 22. hétben vagyok az Uh szerint,a menstruáció szerint a 20.-ba.
A doki korai vércukor vizsgálatot javasolt.
További ajánlott fórumok:
- Egynapos nyers vegán kitérőm, amiből egy kicsit több lett...
- Nagyobb magzat, több magzatvíz....
- Mi van ha az átlagosnál kissé több a magzatvíz?
- Lényegesen több magzatvíz már a 23. héten, valakinek tapasztalat?
- Van vagy volt valakinek terhesség során több magzatvíz? Kinek mit mondott a doki? Nálunk eddig minden rendben, de félek!
- 38 hetesen kicsivel több magzatvíz, gond?