Nagyobb magzat, több magzatvíz.... (beszélgetés)
Remélem,hogy minden rendben marad nálad!
Nincs okod aggódni :)))
Sziasztok!
Kedden voltam uh-n, a baba méretei a korának megfelelők, a magzatvizem pedig egy hajszállal több, ami ebben a terhességi korban nem kóros, legalább is a szonográfus így mondta. 31 hetes vagyok, remélem minden rendben lesz.
Szia!
Köszi,hogy leírtad. Remélem elmúlik nektek is.
Hál Istennek nálunk minden rendben,de mégis több a víz és nagyobb a baba. Engem a biztonság(protokoll) kedvéért elküldtek szív Uh-ra,de azt majd csak a 32.héten csinálják meg. Most vagyok 25 hetes. A méretek szerint már 27.
Nálad mennyivel nagyobb a baba?
Nálunk is szóba jött az abortusz,voltam rtg-en is az elején sajnos. Aztán úgy döntöttem,nem vagyok képes elvetetni,nem mentem el a műtétre! Voltam genetikai tanácsadónál,azért ott megnyugtattak,hogy semmi baj nem lesz. Kombinált tesztem is jó lett.
Igazából nekem ez a rtg adott idegeskedésre okot,mert tudat alatt féltem,hogy ez okozhat gondot,pedig több orvos,genetikus is mondta,hogy ezen aztán ne aggódjak.
De nem is fogok már,mert így nem bírom az utolsó 3 hónapot,szóval innentől lenyugszom szépen!
Izgultam én is,de bíztam az orvosomban.Megérte!
Nálunk szóba került abortusz is,terhességem kiderülése elött olyan gyógyszert szedtem ami veszélyes a babára,végtagrendellenességet okoz.Én bíztam a tudásában,és nyugodt kismama voltam.
Ne agyalj,légy nagyon boldog kismama ezek a legszebb hetek!
Igen,ez igaz!
4 hete mikor először mondták,hogy több a víz,azóta aggódom. Tudtam,hogy most sem változott a helyzet,mert jó nagy hasam van. Viszont annyira nem idegeskedek már,mert végül is a Babával minden rendben volt 4 hete is és most is. Ez megnyugtató számomra,szóval ezzel fogok foglalkozni és ez a lényeg. Már elfáradtam a sok agyalásban. Csak fura,hogy az előző terhességem teljesen problémamentes volt....és én amúgy is hülye vagyok,azért idegeskedem :)
Egyénként Te kicsit sem aggódtál ezen?
Váóóó,az nem semmi!
És mit mondtak? Nem "riogattak"?
Nekem azt mondta a dokim,hogy ha a babával minden rendben,akkor semmi gond.
De persze azért nem normális a több víz stb.stb.
Napra pontosan tudom mikor fogant a gyerekem, ami szerint kb.1héttel későbbi időpont, mint a menstruációtól számított kora, senki nem hitte el, mert az Uh mindig nagyobbnak mérte...III.trimeszterben már nem a kortól függ a baba mérete, hanem az adottságoktól, genetikától.
Így született a 35 hetesnek számolt, valójában 34 hetes gyerekem 40 hetes súllyal. :-)
Szia!
Nekem a 24. és a 27 héten láttak valamennyivel több magzatvizet.
A cukrom rendben van, a baba méretei a korának megfelelőek.
A dokim elküldött TORCH vérvételre, bizonyos fertőzéseket néznek.
Most várom ennek az eredményét és a jövő heti uh-t.
Mivel a több magzatvízen kívül minden rendben volt és nem találtak semmi rendellenességet a babánál, bízom benne, hogy nincs semmi baj.
30 hetes vagyok
Köszi,de teljesen aggódom,én ilyen hülye vagyok. Mennem kell a protokoll szerint,megnézik a kicsi szívét,de mondjuk az Uh-s nő azt mondta minden rendben.
Neked is volt hasonló?
Sziasztok!
Második babámat várom,a számítások szerint a 25. héten vagyok,viszont az UH szerint már a 27.-ben és a magzatvizem is több. 4 hete is ugyan ez volt a helyzet,több magzatvíz,nagyobb magzat. Minden rendben a babával,de én aggódom,hogy mitől.
A cukrom jó volt 2 hete,de most újra nézik terheléses cukorvizsgálattal.
Valakinek hasonló tapasztalat???
További ajánlott fórumok:
- Volt már valaki magzatvíz vizsgálaton?
- Kinek volt az átlagosnál kicsit több magzatvize?
- Mi van ha az átlagosnál kissé több a magzatvíz?
- Lényegesen több magzatvíz már a 23. héten, valakinek tapasztalat?
- Van vagy volt valakinek terhesség során több magzatvíz? Kinek mit mondott a doki? Nálunk eddig minden rendben, de félek!
- 38 hetesen kicsivel több magzatvíz, gond?