Mi van ha az átlagosnál kissé több a magzatvíz? (beszélgetés)
Szia Viki!
Köszi,hogy írtál!Remélem az én babámnak sem lesz semmi baja!Csak belém rakta most a doki az ideget!!(Amugy én a 31. hétben vagyok!)
Nekem is azt mondta a Doki,hogy több a magzatvízem.De a cukrom,meg a toxoplazmám negatív!
Akkor most kell,hogy féljek?Mert azóta frászba vagyok!!!!!!!
Segítsetek!Köszi
a sok magzatvíz azért rossz, mert a gyereknek nagyobb helye van mozogni, így a köldökzsinórba könnyebben belegabajodik
előnye hogy még a terhesség végén is jó uh képet lehet csinálni
Igen,a cukrom egész jó volt,ahoz képest,hogy rengeteg édességet ettem,és nagyon elhíztam.
Nem voltam 4D-s UH.n,sajnos kimaradt.
Holnap megyek a védőnőhőz majd őt is megkérdezem,de a 4D-n azt mondta a szonográfus hogy a babával minden rendben van.Ahogy idősödök minden más mint mikor húszon évesen vártam a nagy gyerekeimet.
Lehet egy kissé aggódóbb vagyok.
Akkor szerintem nincs semmi,ami aggodalomra adna okot.
Orvosod mit mondott erről?Kérdezted már?
Nekem is több volt.
Mondjuk attól is függ,mennyivel több.
Kicsivel,vagy sokkal több.
Azt mondta a dokim,kevesebb folyadékot igyak,de nem mindig sikerült ezt betartanom,mert nagyon szomjas voltam.
Esetleg van még valakinek erről valami tapasztalata?
Várom válaszotokat!!!
Köszönöm a gyors válaszodat.Egy kicsit meg voltam ijedve mikor a 4D-s uh-n mondták.De a babát még jobban megnézétk és azt mondták hogy minden oké.
Minden eredményem teljesen jó úgyhogy nincs okom aggódni:))))Dehát így 34 évesen teljesen máshogy élem a terhességet mint az előző kettőnél mikor még a húszas éveim elején voltam:)))
Szia!
Nekem is sok volt, de nem tulajdonított neki senki különösebb jelentőséget. A terhesség vége felé már alig bírtam menni, és a szülésnél sugárban jött(ciki volt, de mit csináljak) de semmi baj nem volt végülis
További ajánlott fórumok:
- Volt már valaki magzatvíz vizsgálaton?
- Kinek volt az átlagosnál kicsit több magzatvize?
- Nagyobb magzat, több magzatvíz....
- Lényegesen több magzatvíz már a 23. héten, valakinek tapasztalat?
- Van vagy volt valakinek terhesség során több magzatvíz? Kinek mit mondott a doki? Nálunk eddig minden rendben, de félek!
- 38 hetesen kicsivel több magzatvíz, gond?