Szerintetek ciki ha a párunknál vagyunk pár napot és hát...nagy WC-znünk kell?:D Ki hogyan kezeli ezt? (beszélgetős fórum)
Háhá, én mindig azt mondom, az igazi elmélyült kapcsolat ott kezdődik, mikor nem ciki azt mondani, hogy el kell mennem nagyvécére. :D
Bár vicces, de igaz!
Most mi a probléma????
Miért gáz ez? Ez egy természetes dolog.
Inkább az jöjjön ki mint az orvos!!
Britni szpirsz is ugyan ugy kakil mint mindenki más.neki nem volt ciki?
:D
egyáltalán nem ciki.
szerintem.
Mosolygok a témán. A pasik mindig mekkora ügyet csinálnak ebből..
Volt egy haverom, aki a nője lakásán sosem mert nagywécézni, mindig lement a szemközti presszóba ilyenkor, pedig ott élt a csajnál.
Szar ügy, szó szerint:))
Juuuj...Nekem is egyik ÉRETLEN haverom mondta még anno, hogy ő, ha ki akar ábrándulni egy csajból, akkor arra gondol, ahogy végzi a dolgát:D hát mondom gratulálok drágám.:D
Egyébként az én válaszom: nem ciki. :)
Szerinted a párod nem szokott kakilni?!
Egyáltalán nem cikia dolog,ha kínosnak érzed, valószínűleg még nem olyan közvetlen a kapcsolatotok. Humorizálni is lehet rajta r, vagy pl. vigyél magaddal WC illatosító sp rayt /ha náluk nincsen/ Dolgod végeztével mosakodj meg alulról. Bidé a legjobb, de megteszi egy gyors zuhany is. Legyen nálad baby popsi törlő, ha ciki zuhanyozni.Remélem ennél nagyobb problémád sose lesz!
Igen, ez nagyon ciki...en inkabb 3x betojnek, minthogy elmenjek a paromnal slozira. Ahol bevetel van, ott kiadas is, draga kenyer...
Es meg ha megtudna, hogy nem babanillatu, omajgad...
Most jót nevettem, de valahol értelek.
Ezekben a panellakásokban mindenki tudja, hogy a másik mit csinál. Munkahelyemen is hülyét kaptam amikor beültek dohányozni a wc-be, és még én legyek illedelmes :)
Ennyire zavar, küld be szobába, hogy nyugodtan szeretnél carni.
Ő sem megy át a szomszédba!
Nehogy márt az is ciki legyen, valaki kakilik, ráadásul nem pacsuli illata van.
Tisztán kell hagyni a klotyót, befújni és kész.
Ezt a kérdést..:D
Ez természetes dolog!
Illatosító és kész:)
Én nem emlékszem rá, hogy ez nálunk valaha is gondot jelentett volna. Az élet velejárója ez is.
Mi nagyon sokáig olyan lakásban laktunk, ahol a fürdő és a wc együtt van. És bizony előfordult, hogy pisilni kellett, amikor éppen fürdött a férjem. Minden gond nélkül bementem és elintéztem a dolgom. Persze ez volt fordítva is. Igaz, hogy nagydolgot nem végeztünk egymás előtt, de abban sincs semmi rossz.
Ha pedig egyszer anya leszel, meglátod, hogy a kisgyerek még a wc-re is elkísér és kénytelen leszel akár még kakilni is előtte.