Szerinted melyik turkáló a legjobb Pesten? (tudásbázis)
6. Love.Divat
2014. febr. 18. 12:51
A pesti nő az Irányi utca 10-ben. Nagyon igényes a bolt és a kínálat is. Csak ajánlani tudom. Keressétek őket facebookon :)
5. enigma.
2013. szept. 22. 22:39
Háda/Nagy Lajos király útja
Maggies/Oktogon
4. hiblihubli58
2013. szept. 22. 22:18
Személy szerint a Hádát nem nagyon kedvelem. Talán Corvin Plázában lévő Háza üzletben még elfogadható a választék, és nagy az üzlet.
Amit ajánlani tudok, nem nagy hely, JÓ CUCCOK VANNAK az üzletben. CREAM a neve, sajnos nem tudom pontosan milyen utcában található, talán a Corvin közben van. Lényeg, ha szemben állasz a Corvin mozival, akkor a mozitól jobbra található, ott található egy tejbár és utána jön a turkáló. Szuterén helyiségben van, pár lépcsőn kell lemenni, viszont van utcai kirakata. Többször vásároltam ott, és állíthatom, hogy vadi-új dolgokat vettem. Érdemes kipróbálni.
3. 6ee0ffb012
2012. jún. 8. 15:31
Gigaturi :))) Én csak nézelődni járok oda,de egy vagyont ott bírnék amúgy hagyni,ha lenne miből :))
2012. jún. 5. 12:07
én a hádát szeretem
1. 00301065a7
2012. jún. 5. 12:05
Szerinted melyik turkáló a legjobb Pesten?
További ajánlott fórumok:
- Hol a legjobb élni Budapesten vagy a környékén, és melyiket nem ajánlod? (biztonság, közlekedés, zöld terület, oktatás, család...)
- Budapesten melyik turkáló(k)ba szerettek járni?
- Budapesten melyik a legjobb és nem túl drága "All you can eat" étterem amit ajánlanátok?
- Budapesten melyek a legjobb babás kerületek?
- Hol vannak a legjobb turkálók szerinted Pesten?
- Hol a legjobb turkáló Zuglóban?