Szerettetek volna mindig gyereket? Vagy ez csak úgy jött? (beszélgetés)
"Fyerekként minden lány akar majd saját babát.
Aztán felnőttként is, de ahogy az élet engedi."
Miért általánosítasz? Nem, nem minden lány szeretne babát, sem gyerekként, sem felnőttként.
Fyerekként minden lány akar majd saját babát.
Aztán felnőttként is, de ahogy az élet engedi.
Én mindig hármat szerettem volna, a férjem is, aztán lett egy, de az egészséges és kénytelenek voltunk megelégedni ezzel.
A fiunk kedves, rendes, aranyos, és a sok szeretetével kitesz hármat is :D
Ha így érzed, az jó.
Nagyon meg kell gondolni az ilyesmit, a kapcsolat jövője szempontjából.
Hogy miért mondtam le a sajátról ? azt nem szeretném leírni...de meg van az okom.
Áhh ilyen eszembe se jutna, hogy egy hisztiző gyerek miatt...meg se fordult ilyen az fejembe. Ilyenkor csak eszembe jutna én is mennyit "hisztiztem" kicsinek...és egy jót röhögnék az egészen.
.Velem, ilyen soha nem fog történni, mivel nem szeretnék gyereket. Én alapból olyan nőt keresek akinek van,( és már le van tudva ) vagy egyáltalán nem akar...
Tőled idéztem.
Feleslegesen matekolsz állandóan baromságokon.
Nem tudod az életed forgatókönyvét,bármennyire is szeretnéd!
31évesen nem temesd már el az életedet...szedd össze magad most már,mert rajtad röhöga fél net.
Igen. Terveztem gyereket, lett is kettő.
Te miért mondtál le a saját gyerekről?
Más gyereket tudnád feltétel nélkül szeretni?
Ferjem 39 eves, en 35 vagyok. Nem igazan vagytam gyerekre soha, volt 1-2 fellangolas korabban, de aztan most, iden is, amikor szoba jott, ujra egy evet toltunk a gyerekvallalas kerdesen.
Valahogy ketten is kerek nekunk a vilag.
Hogy a fenébe lehet ennyire unatkozni?Stopperrel méred mikor írhatsz ki új fórumot?
Neked komoly baj van a dobozban!!
És hogy válaszoljak!Igen akartam gyereket!Van is!
További ajánlott fórumok:
- Ti sem vihetitek óvodás gyereketeket június 1-től augusztus 31-ig óvodába csak azért, mert GYES-en vagytok kistesóval?
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- Mit gondoltok, sikerült eddig az életetek? Ilyen életet szerettetek volna?
- Le tudnátok nekem írni, miért szerettetek volna gyereket, vagy miért szeretnétek ?
- Egykék, szerettetek volna testvért, vagy jó úgy ahogy van?
- Szerettem volna második gyereket, de a férjem nem vesz...