Szeretném megtanulni a horvát nyelvet.Tudna valaki segíteni Győrben? (tudásbázis)
nagyon szivesen
:-)
itt szulettem:-)
a link, amit elkuldtem, ott van hanganyag is.
Rakattintasz oldalt es ki is mondja, igy az ejtest is hallod.
Köszi a segítséget!
Most jöttem haza Brac szigetről,teljesen elvarázsolt.
Szeretnék többet megtudni a horvát emberekről,szeretnék több helyre eljutni az országon belül.Főleg Supepetár érdekel :-)
Ha jövő nyáron újra megyek Horvátországba,akkor szeretnék az ő nyelvükön beszélni.Már amennyire addig megtanulok :-)
Azt olvastam,hogy nem mindegy milyen hangsúllyal ejted a szavakat....jó lenne majd időközben beszerezni valamilyen hanganyagot ami segíthet a jó kiejtésben.
Mióta élsz Szerbiában?
szia! en Szerbiaban elek, perfekt beszelek szerbul.A szerb es a horvat nyelv 99 %ban ugyanaz. Itt egy link, itt van online tanulasi lehetoseg
Akarhogy ha tudok segiteni csak szolj,szivesen segitek! udv, es jo tanulast!
csak kivancsisagbol megkerdeznem, hogy miert epp a horvat nyelvet szeretned megtanulni
További ajánlott fórumok:
- Szeretném megtanulni a csirkevágást tud nekem segíteni valaki? Ti hogy csináljátok?
- Győrben keresek jó homeopata orvost, tud valaki segíteni?
- Hogy bátorítsam? Attól tartok, hogy így soha se fog megtanulni egyedül dönteni, és a nyelvet se fogja megtanulni.
- Szeretném megtanulni a siketek jelbeszédét. Győrben vagy környékén van erre lehetőség?
- Hogyan lehet idegen nyelvet hatékonyan és eredményesen megtanulni?
- Horvát nyelvet szeretnék tanulni. Győrben tudtok ajánlani valakit, aki tudna nekem ebben segíteni?