Győrben keresek jó homeopata orvost, tud valaki segíteni? (tudásbázis)
Mindenkinek figyelmébe ajánlom az alábbi rövid filmecskét (különösen Bonvivánnak).
Így már oké, de te értelmes hozzászólást kértél. :)
Ígérem többet nem írok!
Jaj ne kezd már te is, 3. hsz-ben reagáltam már erre!
Nem érdekel, hogy ki hogy szerezte a tudását, én egy olyan EMBERT/tanácsadót (így megfelel?) keresek, aki tud ajánlani nekünk személyre szabott homeopátiás szereket a problémára.
Ha nem tudsz ilyet, kérlek ne írj! Köszönöm!
IGSZ?
Megint új neved van netán?
köszönöm! Na ő pl nincs is az általam belinkelt oldalon...
Úgy látom a neten, nincs magánrendelése, ha nem ő a gyerekorvosunk, attól még el lehet menni hozzá tanácsot kérni? (nem konkrétan beteg a kislányom, csak egy témában szeretnék célzott homeopátiát alkalmazni)
Ez nem áltudomány.
Bírom aki minden fórumon hozzászól valami hülyeséget,mert jobb dolga nincs.
Nekem segített a homeopátia.Több olyan ismerősöm is van aki pl.súlyos allergiából gyógyult ki a homeopátia segítségével.
Mellesleg már állatoknál is alkalmazzák-sikerrel.Náluk aztán tutira nem placebo.
Persze, de akit érdekel, az megtanulja külön mellé, így lesznek homeopata orvosok.
íme:
(Kérdésem oka pedig az, hogy nem ismerem egyik felsoroltat sem, örülnék, ha valaki ajánlaná valamelyiküket.)
Nem tanítják egyik orvosi egyetemen sem :D
Ha orvos, nem homeopata, ha meg homeopata, akkor nem orvos... vagy csak érdekeltsége van benne...
További ajánlott fórumok:
- Keresek egy nagyon jó homeopata orvost, aki csecsemőnek tudna segíteni, komoly probléma. Ismer valaki egy megbízható, elhívatott homeopatát?
- Magán reumatológust keresek Győrben vagy Szombathelyen. Tudtok ebben segíteni?
- Szeretném megtanulni a horvát nyelvet.Tudna valaki segíteni Győrben?
- Hol kaphatok Győrben sajtossütőt? Tud valaki segíteni?
- Tud vki Gyulán vagy környékén jó homeopata orvost?
- Tudtok ajánlani Szegeden jó, megbízható, bevált homeopata orvost?