Szeretnék segítséget kérni egy számomra fontos kérdésben, mert rövid időn belül döntenem kell (beszélgetés)
Igen a Kfc tényleg megszűnt.
Már csak az érdekelne a segítő családtag bezavar e valamelyik állásban?
Kfc?? Ilyen van?? Én úgy tudom, Kft.
Bár, gyorsan változnak a dolgok, alig lehet követni.
Persze.Miért ne?Az egyik nem zárja ki a màsikat, viszont az adòzás miatt keress egy jò (ne olcsòt!) adòtanácsadòt, aki segìt optimalizálni a viselendő terheket!
Azért írtam,hogy ne olcsòt keress,mert a jò adòtanácsadòk nagyon elfoglaltak,ergo meg kell fizetni az idejüket.
Szeretnék segítséget kérni egy számomra fontos kérdésben, mert rövid időn belül döntenem kell.
A történet annyi, hogy alkalmazottként dolgozom, és a szüleim egyéni vállalkozásában vagyok segítő családtag. Hamarosan azonban én is egyéni vállalkozó szeretnék lenni hogy később meg tudjam alapítani a saját korlátolt felelősségű egyéni cégemet. (Kfc.)
Hogyan lehet ezeket mind egymás mellett megvalósítani?Amíg egyéni vállalkozó vagyok dolgozhatok alkalmazottként. De lehetek e továbbra is segítő családtag? És ha már meg van a Kfc-ém, akkor is maradhatok segítő családtag a másik vállalkozásban?
A válaszokat előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Lenne kedved beszélgetni, tanácsot adni egy szerelmi kérdésben, teljesen tanácstalan vagyok?
- Ebben az esetben lakás kérdésben mi lehet a jó megoldás?
- Arc alapozásával kapcsolatos kérdésben tudnátok tanácsot adni?
- Segítenétek matekkal kapcsolatos kérdésben? :))
- Hogy lehet, hogy ilyen fontos kérdésben az orvosok eltérő válaszokat adnak?
- Hiába fontos számomra, úgy érzem, hogy el kell váljanak az...