Szeretnék nemi vágy nélkül és önkielégítés nélkül élni. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Én nem így látom.
Vannak, akik elviccelik, ez tény, hisz nehéz olykor dolgokat elhinni, felfogni, megemészteni!
Az itt lévő fórumozok, nem orvosok, nincs szakképesítésük, hogyan kell viselkedni, mit kell mondani ebben a helyzetben.
Aki meg nem esett át,bántalmazáson, szexuális zaklatáson, nemi erőszakon, az el sem tudja képzelni milyen az élet ilyen háttérrel.
Lehet teljes életet élni,de idő kell és sok türelem. Az Fi.-nek is csak meg kell értenie, hogy ettől ő nem rossz. És amit gondol, az nem helyes.
Persze csak információ foszlányok vannak, amiből csak találgatni lehet.
Amit én sem értek, hogy ha 2 emberrel, ugyan olyan esett történik meg, legyen pl. egy pofon, az egyik kiheveri, a másik elveszik. Mitől?
Mitől erősebb az egyik, és mitől gyengébb a másik.
Szerinted az utcalányok azért azok, mert annyira élvezik a szexet? A fogorvos sem a fogak imádatáért az ami, nem beszélve róla, hogy a nőgyógyász sem imádja a punc.t.
Szerintem akit megerőszakoltak, az ezt elfelejteni akarja, és nem azon morfondírozni, hogy mi lett volna ha...
Most úgy gondolod, hogy vágyak nélkül szeretnél élni.
Idővel, ez biztosan változni fog.
A szexualitás az ember önértékelésének egyik fontos pillére.
Aludj rá egyet, meglásd, holnap már jobb lesz.-)
Sajnos, amit írtam, valòs. Nem vicc és nem trollkodás.
Tudom, hogy nem kicsi a baj. Rendszerint akivel ilyen történik, annak nincs ilyenre igénye...
Kaptam segítséget, de nem igazán segít.
Utcalány?
Itt tényleg nem kicsi a baj, ha ez komoly kijelentés.
Esetleg valaki megint egy jót szórakozik.
Mert úgy azt érezném hogy értékes és erkölcsös vagyok.
Megerőszakoltak, mikor kislány voltam még.Ennek dacára mégis érzek ingerenciát ilyesmire. Mi lett volna ha ez nem történt volna meg?! Bizonyára "utcalány" lettem volna.
További ajánlott fórumok:
- Barátokkal vagy nélkülük?
- Az a nélkülözhetetlen(?) bugyi. Hordani, vagy nem hordani …
- Mi a jobb egy rossz anyával, vagy anya nélkül?
- Ti hogyan tudtok elaludni félelem nélkül, ha egyedül vagytok éjszaka? Mit tesztek annak érdekében, hogy ne féljetek?
- Mit rejt a táskád? Avagy túlélőkészlet, ami nélkül nem indulsz el sehova...
- Te is látszólag ok nélkül állandóan fáradt, rosszkedvű és aluszékony vagy?