Szeretnék dauert (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is szeretnék gyümölcssavas dauert, sok jót hallottam róla.
Tudtok ajánlani jó fodrászt, aki szépen megcsinálja?
Előre is köszi.
Szia!
Írtam Neked privit.
sziasztok,
valaki tud nekem fodrászt ajánlani miskolcon, aki tenyleg a kimélő dauerrel bebündörítené a hajam.?
Szia!
Nekem nagyon sokáig "baris" hajam volt, de sajna egy pár év alatt (10 év) nagyon tönkrement és le kellett vágni. Sztem jól gondold meg a "baris" hajat.
Attól viszont ne félj, hogy lenyalt lesz, mert van szép tartása, de viszont ha már nagyon lenő akkor újra kell csináltatni a dauert.
sziasztok!
hosszú hajam van és nagyon szeretnék dauert, de olyan kis barisat, pici csavarokkal (kicsit hasonlót mint a négerhaj). viszont félek, hogy ilyen lenyalt balázspalis lesz. végül is ha jól kifésülöm akkor olyan jó nagy lesz?
Szia!
Nagyon örülök, hogy tetszik és jól sikerült:)
El is hiszem, hogy nem bántad meg, hisz ad egy nagyon jó tartást a hajnak. A gyümölcssavasat sikerült megcsináltatni?
Képzeld, tegnap megkaptam az oklevelemet, mint esküvőszervező:)
Sajnos én sem jutottam odáig, hogy fotót csináltassak, így nem tudom Neked megmutatni milyen. Viszont a hajtól is függ és persze a fodrászodtól is, hogy milyen lesz a dauer-ed. Gyümölcssavasat csináltatsz Te is?
Nehogy nagyon tönkretegyék mással a hajadat!:) Erre vigáyzz!!!
Sziasztok!
Végre ismét van dauer a hajamban. Sokkal jobban érzem így magam:)
Fodrászkellékesnél biztos, hogy lehet venni:)
Én pénteken megyek fodrászhoz és megcsináltatom, már alig várom, hogy végre ismét jól érezzem magama bőrömben:)
Amint eljutok a mamámhoz meg is csináltatom:):)
Köszi Anda:):)Akkor gondolom fodrász kellékesnél keressem:):)
Sziasztok:)
Már én is alig várom,hogy mehessek daueroltatni:):)
Valamelyik nap majd körbekérdezem itt a fodrászokat,kiváncsi vagyok csinálnak e ilyet,mármint gyümölcssavasat.
További ajánlott fórumok:
- Dauert szeretnék, szerintetek divat még manapság a spiráldauer?
- Tud valaki ajánlani egy jó fodrászt, aki szép dauert készít?
- Ajánlanátok nekem a dauert?
- Kipróbáltad már a szempilla dauert? Milyenek a tapasztalataid?
- Tudtok valakit Budapesten, aki szép spirál dauert készít?
- Tudtok olyan fodrászt Budapesten, aki még használ igazi spirál dauer csavarót, és tud szép spirál dauert készíteni, ami tartós is?