Szeretkezés a gyerek mellett. Hogyan oldod meg? (beszélgetős fórum)
hát, mi nem mellette szeretkeztünk:)))
van a lakásnak több pontja is:)
Fantázia kérdése:)
Mindent meg oldunk :)
Nekem nagyon bejon ez a sanya. Elképzelem éjjel otthon a gép elott egy csikos, kinyult alsogatyaban, amint recepteket olvasgat a Hoxan :-), vad analis szexrol almodozva, mikozben egy masik ablakban ki van nyitva a wikipedia, ahol nekunk muveli magat.
Aztan amikor mar elég muvelt aznapra, alszik egy kicsit szép szurke, gyurott, viragos agynemuben, majd bemegy a BKV- hoz dolgozni. Kopott kéke emlékezteto szinu ezer éves egyenruhaban, amit nincs ki kimosson, mert asszony nuku.
Munka kozben egész nap a Hoxan elmélkedik, hazarohan a villamossal, és irany a Hoxa!
Nagyon nagyon macho.
nem kell továbblépni..ez egy hülyeség, amiről kérdezel..Épeszű, normál gondolkodású ember tanács nélkül megoldja ezt a helyzetet..
a gyerekvállaláshoz is, ahog az élet sok területéhez kellő alázat kell..én sosem tudnék még egy csecsemő előtt sem minden gátlást ledobva szeretkezni..
Ha nincs több szoba, kedves nejed fogja vissza magát..vagy meg kell várni míg alszik..szobán kívül még sok hely van, ahol ugyanolyan isteni a szex..vagy még jobb is..ennyi..vagy ha ennyire nem számít a gyerek, akkor meg még ráért volna a gyerekvállalás..
igen,én is néztem.
mindegy,nekem amúgy sincs szaftos sztorim:DD
(de ha volna se írnám le:P)
el kell dönteni mi a fontos..a hangerő vagy, hogy ne vegye észre a gyerek..
de szerintem csak szaftos sztorikra vágytál..hajnalban..de nem jött be:DDDDD
További ajánlott fórumok:
- Akik gyerek mellett tanulnak szakmát 2010-ben, beszélgessünk
- 2020-ban is csinosan, gyerekek mellett
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Kutyus kisgyerek mellett
- 3 gyerek mellett visszamenni dolgozni?
- Fogyni kevés pénzből, gyerek mellett