Szeretem, de a múlt kísért! 😪 (beszélgetős fórum)
Ne törődj se az emberek véleményével, se a volt barátoddal ! Talán hamar kezdtél új kapcsolatot, ha a régit nem zártad le a szívedben.
Én megbecsülném az új barátomat, aki szeret, és csak ez és ő lenne a fontos !!! Légy boldog ! :)
1. Kit érdekel, mit szólnak?
2. "Tetszik,szeretem,hiányzik ha nincs velem."
Ha lábtörlőnek akarod érezni magad, csak hajrá.
Lépj egy lépést hátra, és gondold át, hogy érdemes-e az exedért epekedni.
Az új pasit tiszteld meg annyival, hogy nem hitegeted.
Ki mit szól? És kit érdekel? Nem a múlt században vagyunk.
Nagyanyám mondta mindig, de "mit szól majd a falu"? Ez még mindig izgat bárkit is?
Mit szólnak??
Ez ma már nem kérdés,,mit szólnának.
Sziasztok!3,5 év után vége lett egy kapcsolatomnak,ami mindig is problémás volt.A mai napig hiányzik, vágyom a hangjára,az ölelésére.Körülbelül 4 hónapja lett vége.
Közben megismerkedtem egy férfival (1 hónapra rá) jobban mondva a barátnőm hozott bennünket össze.Ez a férfi a kezdetek óta fülig szerelmes belém,szöges ellentéte az exnek.Virág,csoki mindig valamivel kedveskedik.Tényleg látszik rajta hogy én vagyok a mindene.
Vasárnap lenne egy esemény ahol meg kell jelennem.A pasim itt lesz a hétvégén nálam tehát illene magammal vinni.Mit szólnak majd az emberek,hogy 4 hónap után másik férfival mutatkozom?
Az ex pár nap után másik profilt tett magáról és vadássza a nőket,lefogyott stb stb...
Ti mit tennétek a helyemben?
Tetszik,szeretem,hiányzik ha nincs velem.