Szeretem a luxuséletet. Imádok utazni. Kaviárt eszek... (beszélgetős fórum)
Ez egy nagy marhaság.Ha meghal a férjed akit nagyon szerettél, vagy gyógyíthatatlan beteg a gyermeked, nincs az a bankjegy amivel a hulló könnyeidet le lehetne törölni.
Ezért kár volt megtanulnod írni... :D
Hát nem semmi, ha a kaviárt egyszerre eszed minőségi borral és whiskeyel.Kicsit bizarr párosítás Egyszerre bor és whisky.Milyen sorrendbe iszod a kaviárra és milyen mennyiségben?Kenyér is kéne amire rákened a kaviárt, vagy az már túl snassz?
Eszik még itt valaki kaviárt, vagy már mindenki megundorodott tőle?
Hol van Dr. Hakapeci Éhenbőg?
Láttam már érdekes nicknevet.
Hol van már ez az új Hapakesziéhenbőg?
Már Jancsika sem tagja a Hoxának.
mint a művésznő,a medve.nem győz sopánkodni,alig tud megélni.
nem kell mindig kaviár.gy film,ha láttad.
mi az,hogy félhivatalos?mi van az anyakönyvi kivonatban.gondolom nem jancsika.
Továbbra is itt van, de már más néven. Úgy néz ki h tudjuk ki az.
Csak egy kommentelő, már nem tagja a Hoxának.
Nagyon köszönöm Jancsikám, holnaptól kezdve annak foglak szólítani.
Holnaptól, mert nálam még csak Szerda este van, 5 óra 23 perc.
Jázmin a félhivatalos nevem, de a barátaim csak Jancsikának szoktak becézni. Te nem vagy a barátom, de azért neked is megengedem, hogy így hívj. Szívesen.. 😊😊
Háááát, jó régóta itt van, már tegnap regisztrált.
Nincs, de itt van helyette egy jancsika.. 😉😏😏
Van itt még kaviár, vagy már mind elfogyott?
mint a Mágnás Elza.neki sem lett jó vége.
Régen is voltak luxus prostik, nyilván most is vannak.Te ezt jól csonálod, ahogy elnézem.Ha Neked ez a boldogság, ugyan ki gátolhatna meg benne.Addíg hajts a dologra amíg megy az ipar, hogy öreg korodra jól meggazdagodj.
Az úrinő nem onnan ismerszik meg, hogy drágábban vesz meg tárgyakat, mint az értelmes volna, és azt hangosan mutogatja. Az úrinő szerény, kifinomultan elegáns- akkor is, amikor egy vasa sincs-, kultúráltan beszél, tanult, intelligens stb. A bmw nem tartotik az ismérvei közé.
hagymát hagymával,bár az sem olcsó.
Maradék sült csülköt ettünk, maradék körettel! 👀😎😳
Maradék túroslepénnyel…, nagyon durva! 🙈
Mivel hoxán megcsapta a szemem a palacsinta, lehet később vacsira,magam sütök palacsintát, mert nekem nincs sz Olgám.🤷🏻♀️
Megnéztem én is Az örökösnő álarca mögött sorozatot. De ennyire, mint te, nem éltem bele magam.
Mellesleg sajnálok mindenkit, aki annyira értéktelennek érzi magát, hogy úgy gondolja, csak egy halom drága holmival tud valamicske értéket adni a létezésének.
"olyat ütök, hogy felkarcolja az arcberendezését"
Dehogy vagy te úrihölgy. Egy úrihölgy ilyet le sem írna. Egy tapló tirpák drága ékszerek alá bújva is csak egy tapló tirpák. Bár szerintem inkább csak egy tapló tirpák vagy, aki ékszerekkel álmodik.
Ameddig ezt nem írtad le, még meg is tudtalak érteni: “akkor sok pénzt le lehet róla húzni.. 😏😏”
Van aki olyan mint te, az a normális, ha ezzel tisztában vagy, nem játszadozod az odaadó feleséget. Van olyan pasi, akinek ez nem is probléma, ameddig szereted. Találjátok meg egymást.
További ajánlott fórumok: