Nem szeretem a kaviárt és a ringlit (beszélgetős fórum)
Sajnos lemaradtam a törölt fórumról, pedig úgy tűnik érdekes volt.
Így csak az itteni felvetésre reagálnék.
Kaviárt nem szeretem, a ringlit szeretem. De ez elmúlt időszakban nem ettem állati eredetű ételeket. Tejtermékeket nem bírom, a húst meg nem hiányzik, a zöldségek jobban bejönnek.
Értem. Nem láttam az utolsó hozzászólásokat, de az előzmények ismeretében várható volt, hogy süllyesztőbe kerül az egész fórum, ami eredetileg a vallomásodból indult.
Amit nem értek: miért akarod a folytatást? Ettől a fórumtól mit vársz? Akik ismerték és követték az előző fórumot, már megírták a véleményüket. Akik nem tudják, miről volt szó az előzőben, legfeljebb ahhoz szólnak hozzá, hogy nem szereted a kaviárt és a ringlit.
Ez pedig teljesen más irányba viszi majd az eredeti felvetésedet.
Ha pedig ugyanazok véleményeznek tovább, akik a törölt fórumban kommenteltek, akkor előbb-utóbb ez a fórum is süllyedni fog.
A kérdéseimre nem igazán szoktál válaszolni. Most csodálkozom is, hogy reagáltál. Akkor még egyszer megkérdezem: mi a célod az újrázással?
Nincsenek démonaim.
Köszönöm szépen jól vagyok magammal.
Te meg csak erőlködj tovább.
Folytasd amit tegnap elkezdtél.
Még nem értél le az aljára.
Van még lentebb.
Pá, kis aranyom, pá.
akkor minek kommentelgetsz ilyen keserű dühvel ..?
Csak engedd el a dolgot.
Nem velem küzdesz, hanem a saját démonaiddal, a saját keserű életeddel,a saját komplexusaiddal.
A mondatot
nagy betűvel kezdjük.
az eredeti cím egy igazi vallomás volt.
aki követte a fórumot, tudja.
Normális kommentelők? Kiket tartasz normális kommentelőknek?
Biztos lemaradtam valamiről. Történhetett még tegnap este vagy éjjel valami, ami miatt törölve lett a fórum.
Folyt. köv.
De miért?