Szeptemberi kezdésel nagy súllyal (155 ről ) ki tart velem? (beszélgetés)
Szia Drága kis szamóca :-))
Te mint alapító tag !!
Ezúton hivatalosan :o))értesítelek , ide a fórumra már nem igazán írunk ,át helyeztük a székhelyünket egy klubba :-))
Itt várunk :-))
A felvétel és benn maradás feltétele mindenkire érvényes .
Amikor van időd és belépsz a Hoxára akkor köszönj be a klubba is :-))
hogy tudd és tudjuk mizu?mizu?mizu?
:o))))
Sziasztok :)
nem hagytam el a fedélzetet mert olvaslak titeket mindig :)de mivel írtam is senki nem reagált :)
így maradtam a háttérben :)
Kellemes klub életet :)
sziasztok!!!
uj klubb? h h? én is csatlakozhatom? bocsánat h napokban eltüntem, de éjjelnappal rohadt sulis dolgokat csináltam és most kicsit leeresztek.. :)
gépet se toltam
Sziasztok Csajooook! :) Megint nem tudtam napok óta olvasgatni, mióta bejött a jó idő, azóta extra busy vagyok, estére meg már hulla fáradt, na de ma majd visszaolvasok. Továbbra is nyomom, amit elkezdtem, de ma kicsit elkeseredtem, mivel hoztam ki két olyan tavaszi-nyári nacit is, ami otthon nem volt jó rám, és hát sajna még mindig nem fogytam bele... úgyhogy ez az újabb cél!
Viszooont! Képzeljétek!!! Júli 14.-től aug. 19.-ig holiday-em lesz, és hazamehetek 1 egéééész hónapra!!! :) Olyan über happy vagyok, hogy azt elmondani sem tudom! Most ez az, ami doppingol!!! :) Yess, yesss, yesssss! :) Nah, pusziii mindenkinek, este visszatérek!
Drága klubgazda :-))
Jelentkeztem !!Egy életem egy halálom én a próbát kiállom :-))
Saját felelősségre:-))
Nagyon jó!!ügyibogyók vagytok :-)
Én az a hűséges ,ragaszkodó típus vagyok a 76-os kiadású ez azért érdekes mert a csalódás és után amit még nagyon nem szeretek az a búcsúzás :-((
És érdekes..........vegyek az érzelmeim most azt érzem hogy ettől a fórumtól búcsúzunk , sajnálom mert annyi mindent kaptam tőle annyi mindent adott ........... .
Rengetegszer meg mosolyogtatott,
sokat segített ,támaszom volt jóban rosszban,és nem csak a kedvenceim között volt hanem a könyvjelzőm első helyét foglalta el ,
És nem utolsó sorban ha mondhatom azt barátokat adott hisz meg ismerhettelek titeket :-DD
Szóval tudom hogy a csapatunk marad a régiben csak éppen mi pattanunk el innen és lehet a mi kis fórumunk magára marad:-((
Ne hogy azt gondolyátok hogy na.. ez nem csak paranoiás hanem még lelki sérült is neeeeeeeeeeemmm
Csak egyszerűen én ilyen vagyok ............ragaszkodó ,hűséges.
Amúgy pedig én is mindég azon voltam hogy megérjünk együtt sok sok hetet hónapot vagy akár évet :-))
A lényeg a lényeg én azért néha jövök még ide és írok egy két sort :-))
de de be vagytok véééve
csak épp a hajamról mostam le a pakolást, miközben meg ezt le akartam írni a lapos fogta magát és újra indult mert hát végülis csak 100 féle dolog volt megnyitva oda se neki. a gépek lázadása :D
Na itt vagyok :D köszönöm mindenkinek, és igazad van Anikó új ember vagyok :D:D
Bella részvétem, de igen, itt vagyunk melletted! A barátnődet meg hajítsd a kukába egy időre :D
Na látom klublázban égtek :D:D CSinos pasik... hmmm... fincsii :D:D
Én is gondolkodom a néven :D:D CSSCSCSCSŐPPPKKKK és társai :D:DD:D
További ajánlott fórumok:
- Nagy súllyal született babák - tapasztalatok velük kapcsolatban
- Igaz-e hogy a második baba mindig nagyobb súllyal születik mint az első?
- A második baba mindig nagyobb súllyal születik?
- Nagy súllyal is lehet Zumbázni?
- Mondják, hogy a testvérek egy családban egyre nagyobb súllyal jönnek a világra. Nálatok ez igaz volt?
- Nagy súllyal született csecsemők - Egészség, fejlődés, jövő?