Szeptember 1-től mínusz 8-10 kilót szeretnék fogyni!Valaki velem? (beszélgetős fórum)
Jó reggelt!
Én ma elhúzok a Balcsira a családommal és csak hétfőn reggel jövök vissza. Viszem magammal a dvd-t is, mert a tornát akarom folytatni. 1 hét alatt tök jól lement a hasam. 54,5 kg vagyok, szóval pont 1 kg ment le.
Mindenkinek szép napokat és a pihi mellett sok edzést:)
De jó,már csak 4 nap meló! :) Vagy még 4 nap? :(
Vége lesz,elintézek ezt-azt(orvosok,papírok,stb..),és végre költözök haza! :)
Én 11 körül már rég aludtam,pörgök én eleget nappal,meló közben!Hazajöttem,tesóm levágta a hajam,lefürcsiztem és csicsikáltam. :)
Én is 8 évet jártam ált. suliba,5-öt gimibe és még előre 10 év elképzelésem van,ugyanis van egy 2 éves,egy 3 éves OKJ-s tervem,meg az egyetem,ami a 3+2 év egyetem.Remélem megtudom oldani! :)
csak nehogy úgy járj, mint én:)))))) (23 éve folyamatosan iskolába járok)
A diákot az egyetem miatt gondoltam, mert kell a sportlétesítményekhez. És akkor mehetnél te is ingyen.
Komlón a Sportcsarnokban régen volt edzőterem, a gyerekkori barátnőm ott fodrász, megkérdezhetem tőle.
Pécsett az F3 jó terem. De ha egyetemre mész szeptembertől, akkor simán mehetsz ingyen kondizni,táncolni, úszni stb.
A nagyobbik fiam imád ugribugrizni, lehet megnézem neki a Katus Attila féle edzést. Ráadásul az tök közel van hozzánk.
Egyik barátnőm meg a pécsi Fitnexbe jár tornára, de szerintem nagyon drága 850 Ft/alkalom. Ahhoz képest hogy a Rubint Réka 990 Ft/90 perces tornákat tart Pesten.
Nem vagy elkésve a gyerekkel, sőőőőőőt
Habár néha azt gondolom, szültem volna 18 évesen, most már jó nagyok lennének:D
Most csöndben vannak, mert mesét néznek....vajon meddig...
És hova mész tanulni? Én voltam bejárós Pécsre Komlóról, hú de utáltam azt a reggeli buszravergődést.:))) Mondjuk az a szerencse, hogy gyakran járnak a buszok.
Pécsett is nagyon nehéz állást találni, a férjemnek szerencséje (no meg protekciója...anélkül nem is lehet) volt. Pesten sem talált a papírjaihoz illő normális, megfizetett munkát.
Amúgy érdemesebb szakmát tanulni, mint egyetemre járni. Rájöhettem volna korábban is...
Sok sikert kívánok hogy megvalósítsd az összes terved:)
Szép napot nektek,kitartást mindenkinek! :)
És jó időtöltést a gyerekekkel,....ami nekem még 20 évesen nem adatik meg! :S Ami persze nem gond még! :) De majd idővel.....
De jó lenne,ha már jövő hét lenne,már csak e héten melózok! :)
Jövő héten egyedül leszek itthon minden nap kb du. 6-ig,.....jó lesz kicsit mozogni,futkározni,bicajozni,végigcsinálni egy jó diétát! :)
Az tök jó,én is Pécsen leszek időm nagy részében,ott fogok tanulni!Csak Komlón élek!
Igen,ilyen szempontból nagyon nem jó,hogy nincs meló!De én szeretnék kitörni,szeretnék tanulni,szeretném sokra vinni,...és nem muszáj Komlón melózni azért,mert ott élek!Majd lesz (REMÉLEM) autóm,és eljárok onnan.Ott van Pécs közel,vagy ....akármi.Ha az ember jól keres/ne,...már nem a benzinpénz számít! :) Egyenlőre ilyen terveim vannak! :) A fogyás mellett!!!! :D