Másfél hét alatt fogyni - 5 kg mínusz a cél (beszélgetős fórum)
Szia!
Te próbáltad már ezt a port? Ha igen mit tapasztaltál? "megérte az árát?":) Mennyit fogytál és mennyi idő alatt? És meg tudtad tartani a súlyod? Milyen hatással volt Rád, nem voltál erőtlen? Bocsi a sok kérdésért, csak most gondolkozom, hogy kipróbálom, de az árát elég borsosnak találom, vagyis akkor nem ha beváltja a hozzáfűzött reményeket:))
természetesen fogok sportolni,izmot nem szeretnék veszíteni,ezért figyelek majd a fehérjebevitelre.
a sok folyadék szintén szerepel a listán. 60 kilós az előző nyár elején voltam, heti 3 vízilabda-,2 kosárlabdaedzés és 2-3 lovaglóóra mellett. a vízilabdát és a kosárlabdát abbahagytam, a lovaglás szerepel a listámon,amire felkerült hetente kétszer másfél-két óra capoeira. így 62-63 kilót tudtam tartani,de az álomsúly mindig a hatvan volt. a nyaralás alatt természetesen nem kezdek mértéktelen zabálásba,ilyenkor általában tovább szoktam fogyni,hiszen szinte az egész napomat a vízben töltöm...:)
ennyit rólam,és a terveimről. most vagyok túl a nagyszüleim hazaköltözésére rendezett hatalmas családi összeröffenésen, és egy óra tornán,holnap belecsapunk a lecsóba!
rengeteg...
gyors a fogyás...
egy hét alatt max 1 kiló az egészséges..
de torna és kalóriacsökkentés, fokozott vízbevitel felgyorsíthatja az anyagcseréd.
sok sikert.
sziasztok! 11 nap múlva indulok nyaralni, 5 kg-t szeretnék leadni. adjunk egymásnak erőt,ötleteket,együtt megcsináljuk!
kezdő adatok: 180cm,65 kg -adjátok meg mind!