Szépségversenyek, életre halálra... (beszélgetés)
Mindenki így látja,nem tudom a szervezők ezt miért nem látták.
Bár,biztos itt is pénz beszélt
Kimagaslóan szép,különleges lány most nem volt
Ha a tegnapi k.nőválasztásról van szó,pont a végére kapcsoltam oda.
Teljesen kiakadtam....az,hogy aranyosak a lányok,az egy dolog.Viszont nem tartottam kiugróan szépet egyet sem közülük.
Szégyen,hogy nem volt egy átütő nő,akire felkapná a fejét az ország.
De akkor is irtó dögös csaj,tudja,hogy mitől döglik a légy:)
Egyébként meg ízlések és pofonok...
Dukaival taliztál már?Az alakja elég fura,de ezt ő is hangoztatja
A Hargitai hogy néz ki 2 kg smink nélkül, póthaj nélkül???
imány Linda smink nélkül is szép, ez tény. Szerintem Dukai Regina is.
Nem mondod?Pedig elég ló pofija van
Azért nézzenek már körül,ha csak a celebek között is,sokkal szexibb,szebb lányok vannak
Szerintem nem voltak extra csajok.
Vagyis nekem nem tetszettek igazán,akkor már inkább lennék egy Zimány,vagy Hargitai
Biztos nem jutottak volna be,régebben azért igazi,különleges szép lányok jelentkeztek
Igen,ilyen nőket várna az ember egy szépségversenyre,legyen bennük vmi,ne legyenek tucatnők
Én úgy látom évről évre gyengébb a mezőny..Ezek a lányok a 3-4 évvel ezelőtti versenybe be sem jutottak volna.
Mindegyik lány felejthető volt.
Tudjátok nekem erről az egészről mindig a Beépített szépség c. film jut az eszembe. Sandra Bullock a maga 40 évével simán lekörözi ezeket a kis buta fruskákat!!!!Benne legalabb van természetes báj. Pedig 40 éves!!!!
Fikázni nem akarok senkit, de az idei felhozatal szánalmas volt!!!
NEkem is eröltetett volt az egész, egyik lány se mtudott felszabadultam mosolyogni. Az, hogy az a félig orosz származású lány bejutott a legjobb 21-be, kritikán aluli döntés volt. Minden volt csak nőies nem. Inkább férfias arca volt. Nem is értem hogy kerülhetett be egyáltalán.
A fények, különböző kamera állások, smink, stylistok a leg rútabb kiskacsából is hattyút tudnak varázsolni.
A műsorvezetők: a legrosszabb döntés volt rájuk bízni. Hujber Feri maradjon a színészetnél, nem tud műsort vezetni. Lilu pedig...régebben jobb volt. Most látszik sokáig nem volt kamera előtt. A ruhája pedig borzalmas volt. Mintha egy kismamára szabták volna.
Na igen,Ő szerintem szebb,mint itt bmelyik is volt,ilyesmi lányok kellenének egy ilyen versenyre.
Egy kis alapszín elég lenne mindegyiknek,az biztos,de ha színpadon vannak,jobb ha barnábbak,mert igy kevésbé látszik,ha van naribőr,meg karcsusít is,ezért szokták pl.:popót még külön lealapozni
Kedves Milla!
Neharagudj, pedig olvastam a könyvet és különböző dolgokat deritettek példának okáért, hogy a lány apukája lefizette a zsűrit, de azt nem volt e alapja ezeknek az állitásoknak az igazi okát lehet sosem tudjuk meg. Köszönöm a kiigazitást valóban igy hivták. ÜDV.Ágnes
Budai Zsuzsinak hívják,azt hiszem.Igen,ő arcra szebb,de a haja nem tetszett.
A másik,amit nem értek,hogy agyon szoliztatják őket,meg agyon barnítják az arcukat.Persze ne legyenek sápadtak,de nem tudom miért kell mediterránt csinálni egy magyar lányból.