A szépségversenyen miért nem smink nélkül mutatták a lányokat.... (beszélgetés)
Valaki linkelne be kepeket a gyoztesekrol?
A musort nem lattam sajnos.
Na de a lófejűnek még az alakja is übergáz.
Egy gebe ló.
Amugy meg "miert nem smink nelkul mutattak a lanyokat?"
Pl. ha smink nelkul mutatjak, te azt honnan allapitod meg, hogy nincs-e a szempillaja tartos festekkel befestve, netan bedauerolva, vagy a szemoldoke befestve? (Ez utobbit mondjuk konnyebb megallapitani, minel frissebb). Az sem termeszetes szepseg, de nem lehet kiszurni...
Kalomoira hozzaszolasaival egyetertek.
Nagy atlagban pedig sosem az nyer, aki a legmutatosabb.
Nem szeretem amikor szélsőséges dolgokat hozunk fel...
A karcsú alkat nem egyenlő azzal,hogy nincs az embernek combja melle amit nem lehet megfogni....szerintem az anorexia és a dagadtság közt van más típus is....
Szerintem igazi természetes szépség aki nyert.
A 3. lányt én sem tudom mi alapján választották meg, voltak nála sokkal szebbek...
Viszont a tavalyi szépségkirálynő szerintem ultra gáz volt!!! Olyan kis korcsnak tűnt valahogy... Bocsánat a szóért, de azt hiszem evvel tudom a legjobban jellemezni mit gondoltam amikor megláttam.
Szerintem ez annyira relatív dolog. Kinek mi a szép. Ez mindenkinek mást jelent.
Szerintem az a jó, ha egy nőnek van rendesen melle, combja, amit meg lehet fogni, markolni. A nagy dús, természetes kebleknél, nincs is jobb és finomabb, és nőiesebb... :)
De van, akinek nem ezek a vonzó testi adottságok. Tehát minden relatív, ugyebár. :)
Ha összehoznánk 200 lányt, és lenne köztük mindenféle végletből, és átmenetből, akkor biztos, hogy mindenki mást választani ki a legszebbnek.
Én egy szépségversenyen semmiféle mű dolgot nem engedélyeznék!!!
Tehát smink, mű testrészek, mű haj, mű köröm... A szépség alapvetően természetes kellene legyen, és ne azért nyerje már meg egy lány, mert esetleg jobb a sminkje, vagy jobb orvos csinálta a melleit...
Nah, megnéztem a képeket róluk, mert nem nézek ilyen műsort, sőt már szinte semmilyent:).
Én három szinte tök egyforma lányt látok. Magyarul tucat lányok. gyönyörű....
Miért kell egyáltalán szépségverseny?
Különben aki szép az akkor is ha nincs rajta egy deka smink sem
Egyébként sem szeretem az ilyen agyonszoláriumozott, mindenem legyen tökéletes nőket, akik mással sem törődnek, csak azzal, hogy mindig úgy nézzenek ki, mint akit a gyufás skatulyából húztak elő.
sajnos erről lehet szó, keéllenek a sminkes cégek szponzornak.
De sminkel bárkiből lehet szép lány.
Smink nélkül lenne igazi egy szépségkirálynő választás.
Mert ilyen felszínes a világ, mert nem tudja már értékelni a legtöbb ember a természetességet, a mű-dolgokért rajonganak.
Minél több pénzed van, annál jobb a sminked (is).
Tehát pénzről van szó.