Ezt már soktól hallottam,de ennek ellenére engem kicsit mégis zavar.,rajtam is vannak. Bár már nem annyira idegesit mint régen,mert régen 5 réteg alapozó nélkül nem is tudtam létezni :) (pedig azért annyira nem " vészes" a helyzet)...
De tényleg hallottam én is olyat,akinek kifejezetten tetszik.
KOSZI A MEGNYOGTATASOKAT ES A JO TANACSOKAT!TUDJATOK NEM A GYEREKEK SZOKTAK PANIKOLNI HANEM A SZULOK!SZERENCSERE A FIAMAT NEM ZAVARJAK A POTYOK ES ENGEM SEM CSAK FURCSA EGY KICSIT MERT A CSALADBON NINCS SENKINEK!
a citromlét kb 200 éve használják erre, a citrom amúgy sem árt a bőrnek, ezt arra az esetre írtam, ha a gyereket magát zavarná. amit persze igencsak kétlek.
én nem kezdeném erőszakkal citromlével meg efféle dolgokkal halványítani, mert azzal csak azt táplálod a gyerekbe, hogy kinőtt rajta valami olyan, ami eltüntetni és szégyellnivaló.
A nagy faktorszámú naptejet javaslom nemcsak a szeplők miatt, hanem amúgy is muszáj!
ma vettem eszre ,hogy a fiam aki 9 eves megjelentek a szeplok!Amin meglepodtem nagyon az az,hogy arcan is jelentkezik!Ja es sotet barna szinuek!Elvagyok keseredve miert tortenik ez vele??????