Nem tetszenek a vörös szeplős nők!!!! (beszélgetés)
lesz troll nyugi, ez itt a Hoxa :))
:D
A dominó mellett jó lenne egy-két troll, aki ébren tart.
Mondjuk dominózunk minden órában. Mondtam is a családnak hogy nincs moccanás, minden óra dominóóra lesz :) Úgyhogy rokonlátogatás kizárva, hoxa lesz nulla-huszonnégyben. Így szép a kari :)
Mi lesz velünk, mit csinálunk majd beiglikómában? :D
Ez utóbbi fáj igazán. Merre járhat a mi Julisunk???
Lehet, azóta megváltozott a véleménye, és bukik a vörös nőkre. vagy nem, sajnos nem tudjuk meg. Mi lesz velnk? Julis se jelentkezik :(
És a férfiak közül milyenek nem hagynak hidegen?:)
Sajnos már nem hoxás a kiíró. Legalábbis azon a néven... :)
Így lehet hogy sosem tudjuk meg hogy rögzült-e benne véglegesen a vörös és szeplős nőkkel szembeni ellenérzés.
Nő vagyok. Hidegen hagynak a vörös hajú szeplős nők :)
Lehet, azóta megoldódott ez a hatalmas probléma :D
gondolom egyetértesz velem abban hogy szépek a vörös hajú nök:)
Milyen kedves kis fórum :)))
Kár hogy olyan régi...
A vörös haju szeplös nök a legszebbek.egyet én is ismerek és nagyon jó véleménnyel vagyok róla és nem csak azért mert szép:)
úúgy van. :) lefety lefety :D
Üdv,kedves Attila!Örülök,hogy egy férfi is megosztotta a véleményét a fórumon! A többieket nem igazán tudom értékelni,de szerintem te sem!
És nem törött össze az a tükör "Béjby"?
Te biztos annak a tegnapi vöröskének a vagy a spanja. Mintha egy szintem lenétek. Csak a cépségre gondoltam és piromániára.
Néztem, nem látszik, hogy tudok-e fát behordani. Béjby.
most mé? fát hordani nem tud a vörös? XDD neked lassan a fejed lesz ha felszívod magad :D
Én a kék hajú ázsiaiakra bukom, rájöttem!! XDDD
De legalább tudnak tűzelni,azaz gyújtogatni! Mit irigykedsz?!
Néztél már tükörbe"Baby"?? Legyen már egy kis önkritikád!!
És hova viszik a pálmát?
A gyújtogatásban a legjobbak?
küldhetnél ide is párat, mert a fát be kell hordani. igaz, nem pálma csak tölgy, meg akác
Nálam viszik a pálmát a vörös csajok a legjobbak!!!
belőled egy van, a többiek sokan vannak de te csak egyszeri és megismételhetetlen XDD
További ajánlott fórumok: