Nektek tetszenek az inges pasik? (beszélgetős fórum)
Nem tetszenek egyáltalán.Egy pasi viseljen pólót.Persze bizonyos alkalmakkor nem,mint pl.esküvő,ballagás,ilyesmi.De hétköznap,és buliba pólót.Ha egyált.még ez a téma.:D
Igazad van, én ehhez túl hülye vagyok. :)))
Ez annyira tuti aranyos volt...Üdítő színfolt.:)))
Nekem az a sanda gyanúm,hogy nem érted te ezt,jajj!!!:)))
Hát nem tök mindegy hanyadik pasit látod az utcán trikóban,ha van mit mutatnia magából?:)
Az csak egy plusz,ha a te pasid is jól ki van dolgozva...:)
Egy nyeszlett manusz néz ki olyan jól trikóban,mint egy túlsúlyos hölgyemény rövidke topban és hozzá csípő naciban...:P
Szóval trikót csak annak,akinek van mit felvillantani!!!Huh...:D
Persze nem mindig van kánikula és akkor ezek az ingek,annyira tutik!!!Jajj...:)
bocsi nem ide akartam írni:)
csajok ti mikor tervezitek hogy kiviszitek a babátokat a friss levegőre?Mennyi idősen szabad?Én okt.13án szülök de szeretném ha érné egy kis meleg szellő is és nem csak a hideg őszi szél:)
Az, bizony. Végülis, a pasi ugyanaz. :)))
Már pedig négyzetre emelve duplázom és még azt együtt köbre!!!
(jó-jó,nem vadulok már tovább,na...:)
Sőt!Tudod mit?
Dupla "hmm"!!!
Így:
Hmm és hmm
Ha pedig négyzetre emelve duplázom,akkor pedig:
HHmmmm és HHmmmm
:)
Hmm...Azért akad kivétel...:)
Jobban is mint egy nyamvadt trikóban. :)))
Hú de jól néznek ki...:)))
ez is karcsúsított egy kicsit(amit feltöltöttek) és nem sima fazonú,én ilyenre gondoltam.Nem hordasz ilyet?pedig ez a csini:)
[link]
ing..ing..mindenki viseljen olyat, amibe jól érzi magát...a többi nem számít! :o)
Karcsusítós inget biztosan nekm!
miért lennél palimadár?:)Jobb a "zsák" fazonú ing?Én nem olyanra gondoltam ami rátapad a pasira.:)Viszont tényleg sokkal jobb alakot tud csinálni egy kis fazon,szűkítés,keskenyebbnek tűnik a derék és szélesebbnek a váll.A "zsák" fazonban még a pocak is nagyobbnak hat:)Te milyet hordasz?
Igazán nincs mit, csak az igazat írtam... :o))
Jelenleg a piros ingem a kedvencem, majd szerdán abban megyek:)
Abban lennék igazi palimadár:)
+ amit kifelejtettem stílusban passzoljon hozzá a cipő,nadrág és kiegészítők is(ha vannak).
Én szeretem az inget egy férfin de csak akkor ha tudja viselni.Viszont a minta és az anyag minősége,fazonja is döntő lehet.Kimondottan csinosak a kicsit karcsúsított ingek és zakók is.
Köszönöm, igazán kedves Tőled!
Csini vagy ingben.. ;o))) sőőőőt... ;o)))
További ajánlott fórumok: