Nektek tetszenek a prémes kapucnijú kabátok? (beszélgetős fórum)
Nekem a prem csak bundakon jatszik, de ha neked tetszik, miert ne?
Ill. volt regen egy hosszu, fekete kardiganom, aminek a nyakvonalan, gombolos szegelyen volt vegig nuszor. Nagyon szerettem. Csak idovel anyonegettem a muszort, mert csak mell alatt volt kapcsa, es dohanyzom. Meg utana is megtartottam otthoni viseletnek.
Nekem nagyon nem. Olyan művi az egész. Szeretem a kapucnisat, de ne legyen rajta semmilyen szőrdarab. De egyébként inkabb szövetkabát vagy plüss. Ha már kabátról beszélünk.
Tetszenek, én szeretem rajtuk a prémet is, nem is szoktam levenni a prémet egyikről sem. 5 prémes téli kabátom van, de van ősziből is egy prémes, meg vannak a prémtelen kabátok, azok vagy sportosabbak vagy elegánsabbak. Szeretem a változatosságot.
Olyankor meg pont jól is jön, melegít.😀
:) Van az a szélvihar meg hideg mikor mindenki csak a túlélésre játszik nem másokat kukkol :)
Ez annyira nem zavar, csak az érdekel, hogy ne nézzen ki hülyén.😅
Sajnos ha felrakod a kapucnit jó eséllyel a szemedbe landol az első szellőnél a prémes része...
Már megvettem, parka volt előtte, nekem az hideg.
Nekem az első Parka tetszik.
Nekem nem igazán tetszenek a prémes kapucnik/gallérok, de van ilyen dzsekim. Az egyik leszedhető, így szépen legomboltam a prémet, a másik fix, azt lebontottam és varrtam rá pollár anyagot.
Ha neked tetszik, nyugodtan hord. Senkinek semmi köze ahhoz, hogy mit hordassz.
Nekem nagyon tetszik. 3 éve vettem is egyet. Azt nem gondoltam, hogy mivel sok mindenre allergiás vagyok, a műszőrre is. Csalánkiütéses lett a nyakam,tarkóm, állam végig, ahol hozzáért. Persze nem levehető, a bélés folytatása. Eladni se tudtam...
1 év múlva elindultam megint kabátot keresni, vagy prémes volt, vagy borzasztó. Év végi leárazáskor találtam végre.
Egyébként ez a kabát az.
[link]
Enyémről nem lehet leszedni, rá van varrva.
Nekem ez túl kevés!! :DDD sokkal nagyobb prém tetszik :D majd megmutatom nekem milyen kabim van most
Jól néznek ki ezek a kabátok, nincs velük semmi baj. Az egy dolog, hogy én nem bírom elviselni a prémet a kapucnin, mindig le szoktam szedni. Elvileg a prém külön levehető a kapucniról, így a kapucnit tudod használni prém nélkül is. Legalábbis nekem eddig olyan kabátjaim voltak/vannak.
Nekem tetszik,,hozzáteszem, ha szép.
Mert azért láttam már jó kabáton, elbacott szőrmókot:)
szóval igen,,és valahogy olyan komfort érzetet ad nekem,,mintha még melegebb lenne a kabát.
Ezek nem tetszenek, mert messziről virít, hogy egy gagyi műszőr van rajta. Igényes szőrrel viszont tetszik. Egyébként ez a szőrmennyiség nem túl sok, mármint nekem.
Nekem tetszenek, nekem is volt ilyen kabátom. Nekem egy a lényeg, hogy műszőr legyen! Nem szeretném egy megkínzott állat lenyúzott szőrét hordani, ami az övé lenne és nem az enyém.
Végre sikerült egy jó kabátot találnom, de túl erős a prém a csuklyáján (levehető, de télre nekem kell a kapucni), szerintetek hülyén néznek ki ezek a prémes kapucnijú kabátok?
[link]
[link]
Ilyesmi prémre gondolok. Ez szerintetek nem túl sok?
További ajánlott fórumok: