Fiúk, lányok! Tetszenek nektek a KLM pilóták? (beszélgetés)
az eredeti belgákat (kelta népcsoport) megölőket?*
az eredeti belgákat, őslakosságot (kelta népcsoport) megölőktől?
Német alföldet megszállták már sokan. Soroljam?
Elég, hogy a spanyolokat dél-német zsoldosok verték ki, és spanyolok sok dél-német-zsoldossal foglalták el anno az eredeti belgákat (kelta népcsoport) megölőket? Amúgy elég rájuk nézni. Vajmi kevés biztosat tudunk itt is a hollandok-flamandok őseiről, csak úgy mint a Karoling koról általában is. Amúgy a észak-német, és dél-német egy ember típus. Luxemburgban is dél-németek élnek.
Észak- és dél-német: általában jelöli az előfordulást, aztán sokszor mégse. Ez csak a jellemző előfordulásuk gyakoribb helye. A germánok az elmúlt ~2400 évben elég sokat vándoroltak, csak úgy mint a szlávok, a másik óriási népességgel bíró közös eredettel bíró néptömeg.
Délnémet?
Hollandia északnyugaton van, nem?
A legtöbb lúdtalpas, pocakos, kis, tömzsi, öreg de mosolygós délnémet. - ha van akinek ez az esete. ;)
"KLM Piloten" a google képkeresőben elég hozzá, ha saját szemünknek nem hiszünk.
gyakorikerdesek.hu
Ott ez a kérdés még színvonalas lenne, inkább már a nem tudom milyen meleg pilóták, mint ötvenszer olvasni hogy Terhes vagyok, mert az ölembe ült a kan kutyám?
Sándor, József, Benedek,
lányos fiúk, m.legek...
A "lányok" véleményét már tudjuk.:D
Tehát:fiúk,tetszenek nektek a KLM pilóták?
Amúgy,mivel ez a kérdés eldöntendő kérdés,elég lett volna szavazást kiírni,ahol igen vagy nem a válasz.:D
Nem sértegetem!:)
A fórumindítót biztos lefőzik!:)
Miért sértegeted az ötödikeseket?!?!
:-D
kb.
:D
:D
5 éves a kislányom...kb.az ő szintjén van ezekkel a kérdésekkel.