Miért tetszenek a szlovák lányok ennyire? (beszélgetés)
Szia. Én félig szlovák, félig magyar nő vagyok Szlovákiából. Megfigyelésem szerint van pár különbség a magyarországi magyar nők és a szlovákiai magyar nők között. A magyarországi nők sokkal kedvesebbek, közvetlenebbek, barátságosabbak, beszédesebbek és nyitottabbak mint a szlovákiai társaik. Bennünk itt eléggé keveredik a szlovák és a magyar attitűd, vonások, jegyek. Szlovákiai emberek átlagban fele annyira sem kedvesek es nyitottak mint a magyarországiak. Sok tulajdonságot ‘átvettünk’ a környezetünkben elő szlovákoktól, például az itteni nők sokkal határozottabbak, harciasabbak, nagyszájúak, kimértek és hiúk.
Külső hegyekben szerintem nincsenek szembetűnő különbségek, nem tudnám egyik nemzetre sem mondani, hogy szebb mint a másik.
Gondolom mélyreható kutatásokat folytattál a nemzeti jellegek meghatározására. Milyen nyelven csacsogtatok: magyarul - amin ők nem tudnak vagy szlovákul -amin te nem beszélsz?
Függetlenül ettől szerintem nincsen se Sima, se Fordított magyar nő, se szlovák - mindenki egyedi, nem futószalagon gyártott formadarab.
Na mi nem tetszik?
Ezért nem kellesz te senkinek sem, mert úgy viselkedsz mint egy durcás óvodás ha valaki mást mond mint ami a fejedben létezik.
Én is!
Áttelepítettek vagyunk!
Na ne viccelj!
A szlovák nők nagyképű, rendkívül buta, kikent-kifent libák!
A határ mellett élek!
Tudom mit beszélek!
Hogy lehet valaki egyszerre elszállva magától ugyanakkor önbizalomhiányos?
Nagyon összetettek ezek a sima magyar nők, nem csodálom hogy nem boldogulsz velük.
További ajánlott fórumok:
- Miért csak férjes nők tetszenek, olyan 45- 50 körüliek?
- Fiúk, tetszenek olyan lányok akik arca nem szépek, de igényesek?
- Fiúk, lányok! Tetszenek nektek a KLM pilóták?
- A volt barátnőm meghízott mellettem a kapcsolatban és azóta csak a dundi lányok tetszenek. Normális ez?
- Nektek tetszenek az ilyen arcú\ karakterű lányok?
- Nagy fogyós lányok! 30-40 kiló után, miként változott a melletek formája, mérete? Mennyire sínylették meg a sok-sok kiló mínuszt?