Miért van az, hogy mindig a nálam "jobb"pasik tetszenek(belsőre főleg, tapasztaltabb, műveltebb) (beszélgetős fórum)
"Miért van az, hogy mindig a nálam "jobb"pasik tetszenek(belsőre főleg, tapasztaltabb, műveltebb)"
Egyszerű a válasz. Nálad rosszabb nem nagyon van pasiban, így nem tudsz olyat választani. Kérdés megválaszolva, jöhet az újabb idióta topic.
Kérdés, hogy meddig. Az alárendelt kapcsolat hosszú távon nem vezethet jóra.
"Társam és nem uram"
Ha nagyon nyilvánosan csinálja, lehet, hogy csak le akar bukni, mert nem meri megmondani a barátnőjének, hogy vége. Nyilvánosan megalázni okot ad arra, hogy a másik fél mondja ki, hogy vége, ezért akar lebukni az ilyen pasi.
Az a baj, hogy nem minden nőt idegesít az ilyesmi és nem fog úgy reagálni, hogy kirúgja a pasit, mert nem érti meg, hogy mit akart a másik, plusz eszeveszetten kapar utána és nem engedi el így sem. Szóval nem biztos, hogy a pasi taktikázása gyümölcsöt hoz.
Én csak ezt a magyarázatot tudnám arra, hogy miért csal valaki nyilvánosan. Aki nem akarja otthagyni a párját, az titokban csinálja (ettől még nem jelenti, hogy szereti, csak nem akar lebukni, mert nem akar kilépni)
nem.
a barátnője messze-messze volt.
ezzel vitatkoznék....
velem volt aki kikezdett és bár barátnője volt, kb villogott velem. mint aki dicsekszik azzal h vele vagyok. már csak annyira is, hogy nyilvános helyen, vagy ahol ismerik beszélgetek vele kettesben.
tetszett neki, hogy megkérdezték hogy mi van köztünk vagy én kije vagyok.
pedig nem vagyok dögös cicus :)
szerintem meg ezek a pasik egyáltalán nem műveltebb vagy intelligensebb fajták, egyszerűen a menőjenő típus, nagydumás meg csajozós, te meg bocsi, de tényleg nagyon felszínes vagy, és azt hiszed, ez ám a valami. pedig nem véletlen, hogy olyanok, amilyenek, és hogy kiket tudnak becserkészni. érzemileg nagyon is primkók, és valószínűleg azért csajoznak barátnő mellett, mert az a barátnő véletlenül egy jobb kategória, mint akiket fel tudnak hajtani, ezért ragaszkodnak hozzá, mert mégiscsak ezt látja a világ, nehogymár akárkivel mutatkozzanak
ha szerencséd van, talán egyszer megismersz majd valakit, aki túlmutat ilyen semmipasikon, de ha ennyire felszínesen tudod csak látni a pasikat, nőket, külsőségeket, akkor bajban vagy, ha nem vagy dögös cicus
Én 2röl beszeltem. Ebbol
Az egyiket 8 eve a masikat 6 eve ismerem es 1 eve fekudtem le vele eliszor,hm?:)
Az élettapsztalat nem egyenlő az intelligenciával!:)
Óriási a különbség a kettő között!
A beszéd, az írás, az ember viselkedése az, amiből meg lehet állapítani pillanatok alatt, hogy valaki bunkó, vagy intelligens.