A férfiakat mennyire zavarják a testen lévő anyajegyek és szeplők? (beszélgetés)
főleg a mellkasomon "
Mutasd és eldöntöm hogy jogos vagy nem :)
Hidd el, nem más mint kisebbségi érzés
Egyiknek kis melle van, a másiknak görbe a lába és mégsincs fóbiája hogy más is lássa
Másoknak ugyanettöl meg van
Felejtsd el és menj strandra, ott nézz körül hogy miylen alakokat létsz. Sok nem lehetne büszke a testére, mégis ott vannak
Így van! Én sem szeretem az anyajegyeimet, a nyakamon lévők miatt sokáig nem mertem rövid hajat viselni, pedig mindig is azt szerettem volna. engem gyökeresen megváltoztatott ebben az anyaság, olyan sokadlagos lett, hogy mit gondol más a külsőmről. És tényleg jobban áll a rövid haj:)
Egy link egy ízig-vérig francia, stílusos, egészen eredeti szépségű színésznőről. Nyilván megtehette volna, hogy leveteti az anyajegyeit, de valamiért nem tette. Szerinted a férfiakat zavarja a bőre:)?
Nem szereted magad, az a legnagyobb bajod.
Mit vársz?
Embermilliók élnek szeplősen, anyajegyekkel, és nem ez a legnagyobb problémájuk.
Nyilván meglehetősen felszínes vagy.
Rengeteg anyajegyem van, kisebb-nagyobb, és még szeplős is vagyok, főleg a mellkasomon és a karomon.
Emiatt nagyon szégyenlős vagyok és strandra sem merek eljárni, mert hülyén érzem magam.
Ráadásul nyilván a pasik a szép bőrt szeretik.
Aki hasonló helyzetben van mint én, hogyan éli meg ezt és hogy tudta elfogadni a testét?
További ajánlott fórumok:
- Mi vonzza a férfiakat náluk jóval idősebb nőkhöz?
- Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté
- Kihasználom a férfiakat?
- Hogyan lehet meghódítani a bika csillagjegyű férfiakat?
- Büntetnéd-e az olyan férfiakat, akik nem törődnek gyermekükkel?
- A nők tényleg jobban szeretik a komolytalan férfiakat, mint a komolyakat?