Szép volt a bőröm. De éjjel meló közben dög meleg volt, izzadtunk mint egy ló, és most teli vagyok pattikkal. Normális? (tudásbázis)
A szauna levegője tiszta--amúgy való igaz méregtelenítő hatása van!
Rendes Acne jött ki rajtad (azaz gyulladt gennyes), vagy csak apró sűrű "pöttyök"?
ÁÁÁ....egyrészt hülyének is néznének, meg megmondom őszintén semmi értelme. Megmostam az arcom egy nedves zsepivel, kiléptem a mosdóból, már újra fénylett a homlokom, 2 percre rá meg folyt a halántékomon a víz cseppekben.
Kibírhatatlan meleg volt. Fülledt meleg hely. Valóban a hőség és az izzadás tehette? De miért? Kondi után is izzadt vagyok és verejtékezek, mégsem pattogok ki.
Éjszakai helyen dolgozom. Elég zsíros bőröm van. Tiszta arccal mentem melózni (éjszakai szórakozóhely) és rohadt meleg volt benn. Izzadtunk is rendesen. Most reggel hazajöttem, belenéztem a tükörbe, és sok jónéhány pattanás jött rám. Miért?
Cigifüst annyira nem volt. Csak a meleg? Az hogy izzadt a homlokom, és az acne baktériumok pattanásokat okoztak? Vagy eltömődtek a pórusok? De hogyan tömődnek el, mikor meleg van, ink. kitágulnak.
Mindegy. Szerintetek tehetek ez ellen valamit legközelebb? Sűrűn mossam az arcom hideg vízzel, az segít?
Jah és csak nekem. Többi munkatársamnak meg sem kottyant, egy deka patti nem volt rajtuk. Mondjuk cask nekem zsíros a bőröm a társaságból.
További ajánlott fórumok:
- 30 éves vagyok. Milyen arckrémet ajánlanál a kevert típusú "öregedő" bőrömre?
- Mi lehet a bajom? 16 éves vagyok, sárga a talpam, az ujjakon kemény a bőröm és gyakran hámlik a bőröm?
- Úgy keltem fel, hogy viszket a bőröm, és tele vagyok kiütéssel, mintha szúnyog csípett volna meg. Mi lehet a baj?
- Cukorbeteg vagyok.Nagyon száraz a lábszáram illetve a bőröm.Tudnátok valamit ajánlani?
- 100%-ban természetes összetevőjű sampont keresek zsíros hajamra, és zsíros, mitesszeres bőrömre.Tudtok segíteni?14 éves vagyok.
- Helló! A térdem felett megvan ereszkedve a bőröm. 19 éves vagyok..csak tehetnék még valamit ellene, de mit?