Személyi edzőm állított össze egy diétát nincs kedved velem csinálni? (beszélgetés)
Nem igazán. Nincs túl nagy rendszer, 12 órázunk, 2 nappal-2 pihi-2 nappal-2 pihi-2 éjjel-2 pihi....
MOndjuk 7-13-ig alszok, akkor eszek, és fél 6-tól reggel negyed 7ig vagyok, de mivel nem folyamatos robotmunka, így unalmamban megéhezek.
Nagyon gáz ez a " diéta" ???
Csak azért kérdem mert nem nagyon érdekel senkit.
CECILE!!!
Neked a gyümis diéta jobban tetszik?
Igazából azért lényeges a 3 óránként evés , hogy ne legyünk nagyon éhesek , így rendszeres lesz az anyagcserénk.
Mióta eszel így ?
Én minimum 10 kilót szeretnék fogyni.
Persze fogok toprnázni is.
Nem tart velem senki?????????????
Na ????????????????
Légyszi-légyszi!!!!!!!!!!!!
Ha éjszaka dolgozol akkor nappal alszol? :)
Tényleg jó a diéta csak már nem akarok egyedül küzdeni a fránya kilókkal és abba bíztam , hogy ezen a fórumon találok majd fogyi társakat , de nem nagyon tolonganak , mert igazából senki nem írta , hogy kipróbálná , de azért én holnap kezdem.
De, ez jól hangzik!
A személyi edződ mit ajánl éjszakázás esetén evés terén?
1. nap:
REGGELI: 1 pohár grapefruitlé (frissen facsarva) vagy 3 dl zöldtea.
TÍZÓRAI: kaukázusi kefir , 2 pufirizs ( pici vajjal megkenve , 2 szelet pulykasonka).
EBÉD: zöldséges pirított rizs.
UZSONNA: 2-3 db aszalt gyümölcs.
VACSORA:1 db gyümölcsjoghurt
Ilyesmi étrendet kell összeállítani ez csak 1 pl a 7 napból , de össze vissza lehet kombinálni a kajákat.
Sziasztok nem tudtam tegnap jönni , most is csak ebédidőm van , majd holnap délután lesz ídőm többet itt lenni.
Valakit érdekel a módszer?
Van a naplómba még egy amit a hoxán találtam , úgy szerepel a naplómba hogy Klaucsi módszere szerintem még az is jó.
Holnap írok menüt is ha valakit érdekel, esetleg ki próbálná velem valamelyik módszert.
sziasztok én is csatlakoznék
nekem 10 kg-tól kellene megszabadúlni egészségügyi okok miatt, és minnél hamarabb
már 1 hete nem eszem semmit és nem iszom amibe cukor van
kérdésem a kávé 1 kk cukorral megengedett?
csak ennyi cukrot fogyasztok
Diétával nem is tudsz fogyni! Vagy tartósan változtatsz, vagy nem lesz semmi! Kampányszerű fogyókúra nem jó semmire!
Nem kell egy nap alatt megváltani a világot, a felsoroltak közül mindig vigyél be valami újat és azt veszed észre, hogy minden okés! :-)
Igen az a fél liter nagyon kevés!!!
Tényleg próbálj meg minél többet inni! Régen én is ilyen 2 dl max fél litert ittam! Egyszerűen "elfelejtettem" inni, nem voltam szomjas!
Próbáld meg úgy, hogy fél literes üvegbe raksz vizet és mindenhova viszed magaddal! Akkor szem előtt lesz!
Vagy a másik, hogy tudatosan igyál meg egy óra alatt 2dl! Az nem sok! Egy pohár víz!!
Meg ha ilyen keveset iszol, akkor egyél sok levest!!
Köszi a tanácsot! Nos én már nagyon régóta így étkezem és nagyon keveset eszem.
Sajnos az édességgel csúszom el mindíg, de azért kaptam jó tanácsot. Viszont ami mellbe csapott a folyadék. Azzal nekem mindíg is bajom volt. Én nem szeretem a folyadékot, szóval napi kb. fél liter jó esetben. Tudom,hogy hiba, de nem igénylem, no majd ezen fogok változtatni. Napi l literre. Remélem. Húst eleve nem szeretem, csak néha nagy ritkán eszem. Eleve szétválasztom az ételeket.
De van egy két okos tanács. Mondjuk a pogácsa helyett, amit bekapok talán jobb is van.
Itt legalább is nekem a nagy érvágás a folyadék. De megpróbálom,lehet, hogy ez a gond, hogy nem iszom eleget.
További ajánlott fórumok:
- Borderline személyiségzavar
- Egyedül akarom végig csinálni! Mire vigyázzak? Tapasztalt anyukák segítsetek!
- Adategyeztetés feltöltőkártyánál - létezhet az, hogy azért kell szerződésmódosítást csinálni mert új személyigazolványom van?
- Van kedve valakinek velem csinálni a 13 napos diétát?
- Dietetikus által összeállított diétától hízom. Vajon meddig?
- Fehérje diétát meddig szabad csinálni?