Szembevérzés kontaktlencsétől. Miért? (beszélgetős fórum)
6. Nyusszmusz (válaszként erre: 5. - Kanyo83)
2014. szept. 16. 23:04
Használsz valamilyen műkönnyet?
Nekem sokat segített. A létező legegyszerűbb gyógyszergyárit vettem.
5. kanyo83 (válaszként erre: 4. - Nyusszmusz)
2014. szept. 8. 19:55
Úgy néz ki igazad lehet mert a múltkor betettem, már kevésbé lett véres és mostanában ha beteszem meg szinte egyeltalán nem. Az tény hogy szemszárasságos vagyok eléggé, de mostmár nem várzik be... köszi
4. Nyusszmusz
2014. aug. 18. 23:21
Nem lehet hogy pont az? "elszokott a szemed" tőle?
Én akkor jártam így, amikor hónapokig nem használtam lencsét, aztán első nap az új lencse majdnem egész nap bent volt. Nem éreztem én semmit, csak este láttam, hogy üregi nyuszisan pirosak a szemeim...
1-2 napig nem használtam, amíg el nem múlt a bevérzés, aztán fokozatosan kezdtem hordani, minden nap picit tovább bent hagyva.
3. kanyo83 (válaszként erre: 2. - Bcicus)
2014. aug. 18. 16:09
én kb két hónapja nem is használtam. nem tudom hogy mi lehet az oka :(
2. Bcicus (válaszként erre: 1. - Kanyo83)
2014. aug. 18. 02:31
mostanában nekem is gyakran bevérik, így most, hogy szabin vagyok, ha nem kell mennem sehova nem rakom be, hadd pihenjen kicsit a szemem.
1. kanyo83
2014. aug. 17. 18:54
Sziasztok. Az a gondom hogy ma egy teljesen uj, friss kontaktlencsétől is estére bevérzett a szemem. Nem éreztem egész nap szemszárasságot, semmi kellemetlenséget. Régen a használt lencsétől vagy számitógéptől előfurdult de ma semmi ilyesmi nem állt fennt és mégis. Tud vki vmit erről? tapasztalat? megoldás?
További ajánlott fórumok:
- Színes kontaktlencse
- Észrevétlenül eltűnhet egy kontaktlencse a szemből?
- Az állami kórházban miért kell fizetni a kontaktlencséért?
- Szemüveget és kontaktlencsét egyaránt kipróbáltak: melyiket szerettétek jobban és miért?
- Miért száraz a szemem és miért nem javul? Nem hordom már a kontaktlencsét sem, mégsem javul. A műkönny sem használ, csak pár percig.
- Miért látok homályosan a kontaktlencsével?