Szélesmetélt szardellás vajjal recept

50 dkg szélesmetélt
4 sós szardellafilé
2 e.kanál vaj
1 e.kanál kapribogyó
1/2 cs. zöldpetrezselyem
só
A Szélesmetélt szardellás vajjal elkészítési módja:
A tésztát sós vízben kifőzzük, jól lecsepegtetjük. Közben a szardellafiéket langyos vízben leöblítjük, lecsepegtetjük és finomra összevágjuk. A vajat felolvasztjuk, hozzáadjuk a szardellát, és addig keverjük, míg egy krémes masszát nem kapunk. A szardellás vajat a tésztához keverjük. Tányérokra osztjuk, tetejét megszórjuk a finomra vágott petrezselyemmel és kapribogyóval.
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2008. máj. 2. 10:12
A szélesmetélt szardellás vajjal elkészítési módja és hozzávalói.