Pácolt jércemell recept
A Pácolt jércemell hozzávalói:2 db jércemellfilé,
1,5 dl joghurt,
2 evőkanl olívaolaj,
1 evőkanál víz,
2 gerezd fokhagyma,
só,
bors,
ízlés szerint zöldfűszerek.
A Pácolt jércemell elkészítési módja:
A fokhagymagerezdeket megtisztítjuk, apróra vágjuk és az olajjal, a vízzel, a borssal, a sóval és a zöldfűszerekkel együtt a joghurthoz keverjük. A jércemellfiléket egy éjszakára beletesszük ebbe a pácba. Sütés előtt a húsról könnyedén lekaparjuk a pácot (de nem mossuk le!). A szokásos módon megsütjük a jércemelleket.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2008. ápr. 29. 10:25
A pácolt jércemell elkészítési módja és hozzávalói.