Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Pácolt jércemell recept

Pácolt jércemell recept

A Pácolt jércemell hozzávalói:
2 db jércemellfilé,
1,5 dl joghurt,
2 evőkanl olívaolaj,
1 evőkanál víz,
2 gerezd fokhagyma,
só,
bors,
ízlés szerint zöldfűszerek.


A Pácolt jércemell elkészítési módja:
A fokhagymagerezdeket megtisztítjuk, apróra vágjuk és az olajjal, a vízzel, a borssal, a sóval és a zöldfűszerekkel együtt a joghurthoz keverjük. A jércemellfiléket egy éjszakára beletesszük ebbe a pácba. Sütés előtt a húsról könnyedén lekaparjuk a pácot (de nem mossuk le!). A szokásos módon megsütjük a jércemelleket.


Kategória: Húsételek receptjei


A pácolt jércemell elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook