Szegedi fogyókurások (beszélgetés)
jól van egyről beszélünk.
Én most megyek gyesre.Eddig gyeden voltam.Akkor is jár?
nem kevered össze ezt a kiskönyvel?
nem az apeh adja azt?
mindegy már csak meló legyen.eddig kereskedelembe dolgoztam,mint műszakvezető.ha tudsz valamit írj.
köszi
Szia kedves Ivett!:D
Hát történtek változások! De, ez még lehet pozitív is! Majd kiderül! Meló...hát add le az önéletrajzodat egy jópár helyre hallgasd meg, mit ajánlanak és fogadd el a jobbat!
Miben van gyakorlatod...milyen területen szeretnél dolgozni?:D
Szia!
Végre itt vagy!!
Mi újság a munkahelyen?Én állást keresek,mert nem vesz vissza a főnök.Nem tudsz valamit?
Fogyókúrával én sehogy se állok.:(
Sürübben is elnézhetnél erre!
Szia Ivett!
Mizu? Rég nem jártam erre! Hogy vagytok mostanság? Fogyokúra, kinek hogy megy? Én nem változtam semmit!:D
Hahó!
Megkaptad a pénzt?
na most ezt nem értem.
ezek szerint nem vártad meg, míg utalja neked a pénzt a számládra?
boöcs, hogy ilyen későn reagálok.
az esetek többségében megbízható vevővel/eladóval akadsz össze, úgyhogy nyugi.
ha meg mégse, de az szerintem ritka, akkor "bosszúból", és teljesen jogosan szépen feltünteted az értékelésében, hogy nem megbízható vevő/eladó, satöbbi
Szerencséd van a férjem postás.
Szóval így is jó ahogy Te csináltad.Biztos nem vette át még valami oknál fogva.A posta értesítőt hagy ha mondjuk nincs otthon,és így 10 napig őrzik,tehát még nem ment el érte.Ezután küldik neked vissza.Bíz benne hogy elmegy érte.
Hát sajnos ez nem így van.Először a pénz és utánna az árú.Szerintem ha nem kapod meg a pénzt tehetsz a tesz veszen panaszt,vagy van elérésed a vevővel akkor nála ,plussz értékeléshez is ezt írod,hogy nem kaptad meg a pénzt.Biztos van valami jogi út is,de azt én nem tudom,mert én mint vásárló mindig fizettem.
Írd már meg majd légyszi,hogy mi lett a vége a dolognak.Kíváncsi vagyok.Akár priviben is jó.
Sok sikert!!!!
Ez is nagyon szép teljesítmény.Gratulálok!
Nem sportolok semmit,mert lusta vagyok hozzá.Bár ha jó idő van akkor fnagyon sokat szoktam biciklizni.Ennyi.
Te hogy adtad le a kilókat?
Mit fogsz sportolni?
Ügyes vagy!!!Te már nem is vagy akkor duci:)Én 101 -röl kezdtem és 94 vagyok!!!
DE nehéz nagyon!!! Soportolsz is???
Én most kezdem el!!!
Szia ivett!!!
Tudom ,hogy lehet kapni nagyobb méreteket én is úgy szoktam keresgélni!!!Remélem ,hogy sikerül leadnom a felesleges kilóim és nem lesz szükség nagyobb méretü ruhákra!!!a méret xl,xxl vagy 54,de van 36-os számú nacim is!minden márkánál és boltnál más!
Te is duci vagy,vagy már lefogytál?
Sajna én nem tudok.Hát ha majd valaki más.
Amúgy mekkora méret kellene,mert azért nagyobb méreteket lehet kapni itt ott.
Köszi Ivett!!!
én Fiataloknak lévöt keresek Ezek szerint Szegeden nincs!És valahol a környéken???
Szia!
Hát mondjuk úgy hogy idősebbeknek van,de fiataloknak nincs.Amúgy a Kossuth L.sgt van egy de nem fiatalos ruhákat árulnak.
Sziasztok én egy duci lány vagyok!!!
tudnátok segíteni?
Szegeden van duci ruha bolt???
Köszi
Szia!
Én ugyan el nem adtam semmit a tesz veszen,de sok mindent vásároltam.A vevőnek kell felvenni a kapcsolatot az eladóval.A pénzt pedig előre kell küldeni.Csak utánna postázni a terméket.Ez így működik,és működik.Igen ő utal Te küldesz.