Szeged és környékéről gyertek pletyizni (beszélgetős fórum)
Békesség, boldogság kísérje léptetek
Gond, búbánat kerülje fejetek.
Álmaitok, vágyaitok váljanak valóra,
ezt kívánom Nektek, ha éjfélt üt az óra.
2010 első hete alkalmából
nem kívánok egyebet
Csendes lépteid kísérje szeretet.
Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom,
légy boldog a következő 365 napon!
Tapasztaljuk mi is, hogy még este is olyan nagy a forgalom, nagyon ismerni kell a várost, ha haladni akarunk. Biztosan szép lesz, talán egy ideig nem fogják feldúrni.
Olvastam, hogy az utcai zenélést megtiltják. Igaz én nem ott lakom, így nem is zavart soha. Néha a nagy rohanásba jól esett egy kis zenét hallani, olyan volt, mint amikor az ismeretlenek rád mosolyognak...
Ez így van, a szép dolgokra mindig szívesen emlékszik vissza az ember! :)
Valóban nagyon fel van forgatva a város, jó lenne már ha befejeződnének a munkálatok! Az elég rossz hogy a házunk elé van irányítva a forgalom és most tettek ide egy buszmegállót!
Ettől eltekintve nagyon szépnek találom a várost, már elég könnyen eligazodok a környéken. :)
A férjem szinte minden utcát ismer, így mikor ide költöztünk megmutogatott nekünk mindent. :)
Tényleg...június óta senki nem járt erre, bár én néha bekukkantottam...
Örülök, hogy tetszik a város, pedig most úgy felforgatták, hogy nem lehet, szinte csak lépésben közlekedni. Már sok-sok átépítésen esett át az elmúlt évtizedekben. Van ami tetszik ezekből, van ami nem...dehát minden gyorsan tönkremegy és fejlődni is kell.
Itt születtem, élte le az életem és még a régi "arcára" is emlékszem az 50 évekből. Csodálatos hangulata volt minden évszaknak.
Volt olyan telünk, hogy a Tisza befagyott, hetekig lehetett csúszkálni, szánkózni a jégen - már aki rámerészkedett. Nyáron késő délutánig lehetett a strandra bemenni, a Tiszába fürdeni, olyan tiszta volt a vize. Este a hajón vacsoráztunk - nagyon kellemes volt.
Ne haragudj, hogy így nosztalgiáztam, de a szép dolgokra jó emlékezni...
Sziasztok!
Huh, látom itt még júniusban megállt az élet! Hát ha én most újra beindítom! :P
Én is Szegeden élek, igaz még csak 4 hónapja, de nagyon tetszik a város! A férjem tősgyökeres szegedi!
Engem zavarnak az ilyen kéregetők, de ha olyat látok hogy valaki lábak nélkül vagy terhesen kéreget akkor majd megszakad a szívem és adok. Az alkesz kinézetű egyéneknek nem szoktam!
Én lágyabb szívű vagyok mint a párom ezen a téren.
Látod, én Hmvhelyt nagyon hangulatos igazi mezővárosnak találom. Vannak események ott is, amit meglehet nézni. Gyönyörű épületei vannak, szépek, gondozottak a terei..
Szegedet nagyon szerettem mindig,szerintem nagyon barátságosak az itt élők (kicsit hazabeszélek).Hol vannak már a szép idők...? Nyugodtan kiülhettünk a szökőkutakhoz hallgatni a víz csobogását, vagy lesétálni a Tisza partra. Bezzeg mostanában...sokszor bosszantó a sok zaklató ember, kéregetnek, ajánlanak mindenfélét, gyűjtenek ki tudja kinek...szóval ez is Szeged.
Sziasztok!!
Ebből nem lesz pletyi ha mindenki csak annyit ír ide hogy hol lakik!!:))
Sziasztok!
Én is szegedi vagyok!:))
sziasztok, szintén..
de van már egy szegedi-topik "A napfény városa, Szeged és környéke" címmel.