Szed valaki Paroxát nevű tablettát?Tapasztalatok? (tudásbázis)
12. Manituka
2016. ápr. 29. 15:38
Èvek óta nem járt itt senki, de azèrt megpróbálom. 14 napja szedem a paroxatot, szorongás ès kènyszerre. Szèdelgek tőle, ha állok. Fekvés közben nem èrtem annyira, egyèbkènt kèpes vagyok egèsz nap a kanapèn fekve tèvèzni... Pedig nem jellemző rám, hogy feküdnèk napközben. Ez el fog múlni hamarosan? Azt olvastam, hogy ezek mellèkhatástól ès kèt hèten belül általában elmúlnak. Ha valaki leírná, hogy mikor kezdte jobban èrezni magát, annak is nagyon örülnèk. Köszi!
11. milcsimother
2010. szept. 10. 06:23
Én is szedtem pánikbetegségre..Híztam tőle,szinte hetente 1 kg-ot.Abba is hagytam,fokozatosan és inkább pszichológushoz mentem.Jól vagyok.....
10. geka77
2010. szept. 10. 00:45
Paroxátot szedtem.Fáradékonyság,alvászavar,szexuális zavar jelentkezett.Abbahagytam a gyógyszert és jobban lettem.Nem mindenkinek válik be.
9. a14deb9047
2010. febr. 19. 20:08
Parox.., Rex..., Serox..., Riv.... stb. hatóanyagában egy. Függést okoz, de lassan le lehet róla szokni. Amíg az ember szedi, igyekezni kell a problémákat megoldani. De aztán el vele!!
8. Fáradt*
2010. jan. 6. 12:41
Én szedtem kb:1 évig,aztán egyszercsak nem tudtam kiváltani,és szép lassan fél szemekkel leszoktattam magam(Mellesleg most már tudom,hogy az égvilágon semmit nem ért!)Depis szorongásos,zavart a kórképem.A mai napig felírja az orvos,de úgy ahogy van,el is dobom a receptet.Megkerestem a rosszban a jót...így élek a mai napig!
7. Patti baba
2010. jan. 6. 07:17
Én is paroxátot szedek idáig jó volt mondjuk a szex engem sem érdekelt tőle!De mostmár a paroxát sem használ pedig napi 3 rivotrillal és még egy elontrillal szedem! És éjszakákat nem alszom tőle.
jah és én is pánikbetegségre szedem.
6. kacago325 (válaszként erre: 5. - Doxikri)
2009. dec. 16. 16:07
Én legelőször Cipralexet szedtem és az nem volt jó.Utána a Paroxát bevált,de most mégsem vagyok teljesen jól tőle.Nem tudom mi lehet az oka.
5. doxikri
2009. dec. 15. 19:34
Én pánikrohamra szedtem, de teljesen apatikus lettem tőle és lelassultam. A szex sem érdekelt, na akkor lecseréltettem. Cypralexet kaptam helyette. az jó volt!
4. kacago325
2009. dec. 15. 16:21
Én is arra szedem,eddig jó is volt,de tegnap óta megint visszatértek a panaszaim.Erre lennék kiváncsi,más tapasztalt e ilyet.
3. zizabella
2009. dec. 15. 16:17
Szia!
Én depresszió és szorongás ellen szedtem, nekem jó volt. Már nem szedem, de néha azért nem ártana, csak hát ezt nem lehet úgy szedni mint az algopirint..Én nem voltam tőle álmos, sőt reggel kellett bevennem.
2. bared
2009. dec. 15. 12:19
az egyik családtagom szedte, de folyamatosan álmos volt tőle, éjjel meg nem tudott aludni... lecserélték másra, de annak nem jut eszembe a neve most(
1. kacago325
2009. dec. 15. 12:06
Szed valaki Paroxát nevű tablettát?Tapasztalatok?