Mi a tapasztalatotok, szedett már valaki Norprolac 25 mg nevüű tablettát? (tudásbázis)
Szia!Köszi,hogy probálsz segíteni!Kaáliban is voltam ezzel a problémámmal,és így nekiálltak a lombiknak,persze nem mondtak semmit,még a labor eredményeimet sem tudhattam,nem kapta senki kézbe.
Teljesen tanácstalan vagyok!
Mit kellene csinálnom,hova kihez menjek már nem tudom,mert úgy néz ki nagyon lazán kezelik ezt a dolgot.Pedig sok nőt érint a kérdés!
Hú hát erre semmi okosat nem tudok mondani. A nővérem prolactin szintje igen magas! De hát nála bizonyított a baj és hogy mi okozza ezt. Igaz 4 évbe került, mire Dr. Julesz János Szegeden kiderítette a baj forrását.
De úgy látom már minden vizsgálaton keresztül mentél, amin lehet. Fogalmam sincs hová fordulhatnál ezügyben.
Kaáliban nem tudnak semmi okosat mondani, tanácsolni, kérdezted már?
Én megpróbálnám ezt a gyógyszert szedni, abból kiinuldva, amiket leírtál, hátha segít. Csak aztán felmerül bennem az újabb kérdés, hogy oké segít a tejfolyást elmúlasztani, de meddig kell szedni???
További ajánlott fórumok:
- Szedett már valaki Yarocen 15 mg tablettát?
- Szedett valaki Dalacin C 300mg tablettát?
- Szedett már valaki Tarivid tablettát petefészek gyulladásra?
- Ha a terhességem előtt szedett tablettát akarom szedni, felírja nekem a háziorvos, vagy nőgyógyászhoz kell mennem?
- Spirulin alga tablettát szedett valaki?
- Szedett valaki Zeatax fogyókúrás tablettát? Mennyire vált be?