Szed valaki fogyókúrás gyógyszert? Milyet? Mi az eredmény? (beszélgetés)
Sziasztok!
Látom, hogy régi kérdés de gondoltam megosztom a tapasztalatomat. Én a Perfect Six nevű étvágycsökkentőt szedem, a lent említettekkel szemben ez teljesen természetes összetevőkből áll, és szó mi szó 3 hete szedem de azóta kevesebbet eszem. Lehet, hogy a nagy hőség is rátesz egy lapáttal, hogy semmit nem kívánok de tény, hogy sokkal ritkábban vagyok éhes mint előtte. Legszívesebben egész nap falni tudtam volna :$ :)
Egy órával edzés előtt nem eszünk,ez alap.Kérdez meg a kondizós párod.
A szedés módja, hogy mikor pedig függ attól, hogy milyen kiszerelésben van.
Tabletta, ital, kapszula, koncentrátum, ampulla, stb. mindegyiknek más a bevétel ideje az edzéshez viszonyítva.
Szia,
A testépítő ismerősöd vagy barátod nem mondta, hogy ez csak a sportoláshoz való dolog, önmagában nem csinál semmit, ha csak iszod vagy eszed. Azért tájékoztathattak volna jobban is, mivel a felesleges mennyiség kiürül, nálad valószínűleg majdnem az egész. Az edzés előtt kell bevenni fajtától és kiszereléstől függően 30 perc vagy 1 órán belül. Én is iszom, reggelente futás előtt, mivel gyorsítja a zsírégetési folyamatot, napi 10 km-t futok és még egy órát edzek, ehhez jó, önmagában szedni teljesen felesleges. Remélem segítettem picit.
Udv Nektek! Nekem itt kint (London ajalottak az
L-Carnitine-t, de mar tobb mint egy hete szedem, egyelore semmi valtozas, bar testepitessel foglalkozo ismeros azt mondta, hogy csak 1 honap utan, de akkor tobbnyire maradando, nem jojo. Szoval zsiregeto, most volt csak erkezesem utana olvasni.
Most csinalok egy kurat ami egy honap, egyelore probalom a taplalkozasom is alakitani, meg nem kezdtem el intenziven mozogni, csak nyujtok, h lazuljanak az izmaim. Hallottam a buzafu kapszularol is, hogy nagyon jo, az viszont etvagycsokkento, talan ez utan az fog kovetkezni, de mar betaraztam meg egy doboz L-carnitine-t karacsonyra is, mert most sikerult felaron vennem :)
Vicc, hogy kedvesemnek meg tomegnovelot kell szednie.
Sok sikert mindenkinek.
Lindaxa, 5 hónap alatt -14kg.
Nálam semmi mellékhatás.Eddig csak ettöl tudtam fogyni.
Sziasztok!
Én az ananász tablettát szedem!Kb fél hónapja centikbe látható.Nekem eddig bevált.
További ajánlott fórumok:
- Valami hatásos fogyókúrás gyógyszert keresek, amit még nem tiltottak be!
- Milyen fogyókúrás készítmények, gyógyszerek vannak forgalomba amik segítik hatásukkal a fogyókúrát?
- Milyen gyógyszert szedsz fogyókúrára? Mit lehet tenni vizesedés ellen?
- Melyik a legjobb fogyókúrás gyógyszer?
- A 160 grammos szénhidrátdiéta csak akkor alkalmazható, ha valaki gyógyszert szed vagy kezdhetem ezzel a fogyókúrát?
- Ismeri valaki a herbal weight fogyókúrás gyógyszert?