Száraz köhögésre milyen köptetőt ajánlotok ami hatásos is? (beszélgetés)
Sziasztok!
Biztos sokan ismeritek,de azért leírom hogy mi a Stodal szirupot használjuk száraz és hurutos köhögésre egyaránt jó!Nagyon szeretjük,és az ize sem rossz.Kicsiknek és felnőtteknek is adható egyaránt!
Hogy készül a hagymahéj tea,hogyan kell alkalmazni,és mennyire jó hatású?
Nekem a légcsövemen van allergiás lerakódás.
Száraz köhögésre köhögéscsillapító kell, nem köptető. A lándzsás útifű sziruppal vigyázni kell, az én gyerekem befulladt tőle, mint kiderült, valamelyik összetevőjére allergiás. Stodalt vettem legutóbb, bár a gyógyszertáros megjegyezte, ha eddig ingyen köhögtem, ezután ezervalamennyiért fogok ugyanúgy. Igaza volt:(
Végül a háziorvos írt fel köhögéscsillapítót, ami pár nap alatt használt.
Köszönöm a hozzászólásokat!
Holnap elmegyek a gyógyszertárba,majd ott érdeklődök,hogy mit ajánlanak rá.
a száraz köhögésre általában nem köptetőt kell adni, mert az csak még jobban ingerli a köhögést. a száraz köhögés azért száraz, mert nincs váladék, tehát nem kell oldani, csak csillapítani.
csak a fel nem szakadó de jelen lévő váladékra kell köptetőt adni. jobb lenne ha orvostól vagy gyógyszerésztől kérnél tanácsot, nehogy még tovább ronts a helyzeten.
További ajánlott fórumok:
- Ovódás kislányomnak mit adhatnék immunerősitőként, és száraz köhögésre mit javasoltok?
- Száraz köhögésre gyógymód?
- Száraz köhögésre tudtok valami jó gyógymódot?
- Szerintetek melyik a leg hatásosabb szer köhögésre 4 éves gyermekemnek
- 3 évesnek száraz köhögésre mit?
- Valaki próbálta-e már a Fitotussin szirupot, hatásos köhögésre, vagy van jobb ötletetek?