Számomra ez megmagyarázhatatlan! (beszélgetés)
Igen, tudom, hogy az nem könnyű. De bizakodj!!!
Azóta mi újság?
:)))
Elolvastam.
Szerintem Nektek találkoznotok kéne Encókmókkal, annyira kísérteties a dolog.
Mindketten egyidősek vagytok, egy idős a terhesség is, egy körzetben éltek, a párotok is külföldre jár, mindketten megszenvedtetek az orvosokkal, ugyanaz a probléma, mindketten csak egymás fórumaiba írtatok, szerintem testvér lelkek vagytok.
Le merném fogadni, hogy minden rendben lesz, és ugyanazon a napon fogtok szülni, egyidőben, talán ugyanannál az orvosnál is. ;)
Minden jót kívánok szeretettel mindkettőtöknek, bízom benne, hogy megmarad a baba, kitartást! :)
Szia! Küldöm a saját sztorimat, olvasd végig az elejétől, dettó ugyan ez a sztori. Nem mondom el előre,hogy most mi újság velem, kiderül, ha elolvasod :D Majd írd meg a véleményedet kérlek. :)
Engem érdekel, és mi lett a vége? Remélem, hogy jól alakult, mint ahogyan Encókmóknak is drukkolok nagyon! :)
Encókmók, mi újság? Minden rendben?
Sziasztok csajok!
Képzeljétek, bojongtam itt az oldalon, és találtam egy esetet, ami szinte egy az egyben az én sztorim. Ez is Debrecenben történt, a Kenézy kórházban.
Tényleg érdekes egybeesés.
Egyre nehezebb!
Kezd a nyugtató hatása kitisztulni a szervezetemből, és elviselhetetlen fájdalmat érzek! Nem tudom feldolgozni azt,hogy 12 hétig nem látták a gyerekemet, most meg látják, de lehet nem marad meg. De én ilyen könnyen nem adom fel, ha ő harcol, nekem is harcolnom kell érte, minden áron!
Nagyon sajnálom,hogy végig kell ezt csinálnod! Nagyon nehéz lehet.:(
Tudom,hogy ez most nem fog jól esni,de hidd el,hogy ha az a baba nem maradhat meg,akkor annak oka van,és jobb úgy!
De hátha....
Sziasztok! voltam megint ultrahangon, mert tegnap vérezgettem egy kicsit,de az ügyelet csak annyit mondott,hogy feküdjek és minden rendben lesz. A sürgősségiről is hazaküldtek, mert mikor oda mentem nem véreztem és ők csak sürgős esetet látnak el Képzeljétek,az ultrahangon rögtön kérdezték,hogy vérzek, vagy véreztem e. Mondom,hogy igen, de az ügyelet nem jött ki csak annyit mondott,hogy pihenjek. A doktornő most azt mondta,hogy lát egy folyadékhalmazt, valószínűleg a magzat, de mintha úgy látná,hogy elkezdődott, a spontán vetélési fojamat! csináltak még 1 terhességi tesztet, negatív lett, de ezen nem lepődtem meg, mert pénteken nekem is negatív lett. Szóval annyira rámjött egy zokogós sírós roham,hogy kb 1 órahosszára felvitte osztályra és kaptam 1 enyhe nyugtatót is.
Visszamentem a nőgyógyászatra, ott azt mondta a főorvos úr,hogy 1 hetet várjunk, ha megjön a menzesz sok darabos vérrel, akkor elmegy a baba és vérzés után ultrahangra kell menni, ha viszont 1 hétig nincs változás, akkor ír fel olyan gyógyszert, ami a beteg babát kidobja, megkezdődik a vérzés, de ha egészséges a baba akkor megmarad és nem lesz semmi baja. Ha más választás nem lesz, mennem kell abortuszra. Szóval lelkileg nagyon össze vagyok törve, senkinek se kívánom,hogy ezt átélje. most 1 hétig feküdnöm kell, fürödni sem szabad, csak langyos vízben mosakodni.
nem tudom,hogy élem túl ezt.
pedig még most kába vagyok a nyugtatótól és mégis iszonyatos fájdalmat érzek és sírást, amit nem tudok visszatartani.
borzalmas 1 hét áll előttem :'(
Nézd! Én a 14. hétig nem is tudtam a kislányomról. Volt egy fura, megmagyarázhatatlan érzésem, de nem bírtam hova tenni.
Megjött a havim is, napra pontosan, mégis a páromat, most már férj, folyton azzal idegesítettem, hogy terhes vagyok. Ez nem is volt kérdéses. Tudtam. Folyamatosan teszteltem, de még halvány pozim sem volt.
Számomra is nagyon érdekes, de most inkább idegtépő.
Én nem vagyok az a beképzelős fajta nő, meg nem is vágyom még annyira a babára,hogy beképzeljem, de mégis valahol a szívem mélyén azt érzem,hogy ott van a baba. Meg ha nem lenne, az orvosok is hamar azt mondták volna,hogy nincs gyerek és max írtak volna fel gyógyszert hogy megjöjjön, de nem írtak semmit.
További ajánlott fórumok:
- Kezdő vagyok. Szeretnék télire eltenni befőttet lekvárt kovászos uborkát. Ha valakinek van ötlete, receptje számomra szívesen venném :)
- Hisztek abban, hogy két ember között létezhet megmagyarázhatatlan természetfeletti kapcsolat?
- "A lelkek találkozása sokkal megrendítőbb és megmagyarázhatatlanabb, semhogy beszélni lehetne róla." (Charlotte Brontë) Valóban így lenne?
- A pszichológusom próbálja megmagyarázni nekem, hogy...
- Szellemek. vagy megmagyarázható dolgok egész sorozata?
- Hogyan lehet megmagyarázni egy betegesen féltékeny embernek...