Szakítani, de hogyan? (beszélgetés)
Hát eddig azt mondta.
Meg ugye még tegnap délelőtt is 5x írta le mennyire szeret. Mennyire hiányzom (vidéken melózik a héten)
Szóval elhittem szeret. Azt hittem én vagyok a rossz. Aztán kiderül ő se szeret 😄
Azt írtad az elején, hogy szerelmes békéd...
Hogy lehet ezt ennyire félreérteni?
Nem lehet, hogy most nem mond igazat, hogy ne csorbuljon az egója?
Ma elmondtam neki mi a helyzet.
Erre azt mondta nála is elmúlt 🤣
Szóval ő se szeret már csak ő nem mondta mert fél a magánytól. (meg nem akarta elvesziteni a házicsicskát).
Szóval majdnem én estem pofára, azzal hogy próbáltam rendesen szakítani.
Kicsit fura helyzet volt. Neki is elmúlt, ő sem boldog, fiatalok vagyunk még az ilyen élethez. Ezeket mondta 😄 nem tudtam sírjak vagy nevessek.
Szombaton hazaköltözöm, csak előtte visszaadja a telóm amit kölcsön adtam neki. Remélem...
Sosem értem ezeket a kérdéseket. Mi az hogy hogyan?
Odamész, megmndod, hazacuccolsz, és kész...
Majd otthon elgondolkodsz, hogy 1 hónap ismeretség nem költözködünk...
Így van!
Lehetőleg karácsony előtt.
Csak szenvedés lenne ott, ahol nem érzi jól magát.
Otthon megkönnyebbülve boldogabb ünnep lesz.
Hogy lehet 1 hónap után összeköltözni?
Mond meg neki, hogy nem érzel semmit, hazamész, fellángolás volt és elmúlt. Ne húzd mert annál szarabb lesz. Sajnálatból senkivel nem lehet hosszútávon együtt maradni.
Pár hónap után...
Megérett az elhatározás, ki is mondta,szóval én támogatlak innen a messzeségből kedves Fórumnyitó.
Gondolj arra, hogy Te fordított helyzetben hogy dolgoznád fel, ha esetleg kiderülne, mennyi ideig hitegettek/hazudtak/...
Ennyi!
Ráadásul ez csak egy szakítás.
Múltkor is volt egy csaj, kicsi gyermekkel az ország másik végébe cuccot, de pár hónap múlva megbánta .
Hihetetlen!
Vagy újév előtt, szülinap előtt, névnap előtt...? Mindig lehet találni kibúvót.
Nem szeretne tovább boldogtalanul, hazugságban élni. Minél hamarabb lezárják, annál előbb lesz esélye a másik félnek is "újratervezni" az életet.
Jó ég 😱
Mondjuk nagyban közrejátszhat ebben, hogy milyen remek albérlet árak vannak. :/
Egyértelműen, őszintén és szemtől szemben.
Ha nem vagy elég magabiztos, előtte akár összeszedheted a gondolataid írásban is, így biztos nem marad le semmi a mondandódból. TESSÉK BÁTRAN ODAÁLLNI, senki nem tudja helyetted megtenni!
Minél tovább nyújtod, annál fájdalmasabb lesz.
Kommunikáció!
Ezt elmondod neki, összepakolsz, hazamész.
Legközelebb ne cuccolj senkivel se össze ilyen hamar.
Bár ahogy olvasok, mostanában mindenki ezt csinálja.
Kérlek adjatok valami tanácsot.
Nagy szarban vagyok, már ha irhatok itt ilyet. De tényleg!
Sosem szakítottam még senkivel, de most... Vagyis így nem.
Szóval megismertem valakit neten 4 hónapja, 1 hónap után összebutoroztunk, otthagytam mindent.
Szép még jó volt minden. De szerintem elsiettük..
Nagyon hamar lecsengett az egész, ő azt mondja még szerelmes, meg nagyon szeret, de én... Sajnos nem érzek semmit. Sajnálatot amiért reményt adtam neki, de mást nem.
Szeretnék hazamenni...
De nem tudom hogy mondjam meg neki.
Úgy hogy a legkevesebb fájdalmat okozzam, mert tényleg nem érdemli meg a szomorúságot.
Hátha van itt valaki aki okosabb nálam.