Swea Maddalena sietős kicsi angyalkám :) (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Swea Maddalena sietős kicsi angyalkám :)
Toxémiás voltam. 20-21 hét körül már produkáltam mindhárom tünetet:(
Aztán, amikor már súlyosodott a helyzet, muszáj volt császározni.
Ősszel 9 éves lesz már, de sajnos nem teljesen egészséges:(
Atya ég, de picike volt a kicsi lányod.
Gondolom most már szépen behozta. Nagyon sietett hozzátok. Kiderült, hogy miért érkezett hamarabb? :o
Kicsi voltál. Pont annyira, amennyire egy 36. hétre született babának kell:))
Én 37. hétre születtem 2460 grammal.
A kislányom 26 hétre született, 750 gramm volt és 34 centi.
Amúgy mi ettünk indiait, szóval vagy nekem nem tűnt brutál csípősnek - bár az egyik az megközelítette :o - vagy hozzáedződtem. :D Igaz nem kismamaként.
De ki tudja. Elvileg ha nem volt hozzászokva, és hirtelen megkívánta, akkor lehet neki brutálnak hatott. :o
Hát persze...
Több, mint 2 kilós gyerek a 30. héten.
Ekkora baromságot:S
Ez a push dolog kicsit nekem is szemet szúrt de én arra gondoltam azért mondták neki,mert az angol talán közérthetőbb mint a svéd.. mert ugye svédül nem tudott.
Tényleg elég szomorú,hogy valaki ilyen történetet talál ki azért,hogy egy kis figyelemben részesüljön!!
Bár voltak már itt ennél kacifántosabb dolgok is.
Így utólag nekem is a push volt gyanús.
Na meg az, hogy fűszeres kajától nem indul be a szülés, csak ha a magzat érett rá. Vagy nagyon brutál fűszeres kaját kellett ennie.
Ugyanez nalam is. Vajon igaz a tortenet?
Svedorszagban nem svedul beszelnek? Tudtommal push az angol szo...
Elmorzsoltam egy könycseooet a szemem sarkában
Jó egészséget Humor Haraldnak
Most akartam gratulálni a sikeres végkifejlethez,de látom már nincs kinek!
Emlékszem az előző cikkre is,kívántam,hogy minden reendben legyen!
Igen,én is megakartam nézni a csodakiscsajt,hátha van róla fotó,imádom a piciket!
Nincs fotó még sajnos,így megnéztem a hozzászólásokat.Érdekesek valóban.Én sem értettem...
Igen ezt én is észre vettem! :)
de hát ugye ismeretlenül mindenki azt ír amit akar!
Nem tudom melyik sztori az igaz.....de ha a szüléses gratulálok ha meg a bölcsis sztori akkor valóban nagy gebasz van!!!!
Megkönnyeztem. Remélem nem okolod magadat a koraszülés miatt. A fűszeres ételek, és az összes szülésbeindító praktika csak kizárólag akkor hatásos, ha a baba megérett a kinti létre. És úgy tűnik Swea megérett rá. ;)
Én 36. héten 2400 grammal születtem, szóval a lánykád minden jel alapján már érett volt a megszületésre.
Szívből gratulálok!