Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Svájci sertésborda recept

Svájci sertésborda recept

A Svájci sertésborda hozzávalói:
8 szelet kicsontozott sertésborda / -karaj
25 dkg paradicsom
10 dkg reszelt sajt
2 kk mustár
5 dkg füstölt, húsos szalonna
1 ek liszt
olaj

bors
vaj


A Svájci sertésborda elkészítési módja:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Egy nagy tepsiben, alul- fölül alufóliában, kevés olajban a szeleteket egymás mellé rakva sütőben 20 percig sütjük. Közben a paradicsomot apró kockákra vágjuk, összekeverjük a megreszelt sajttal és az apróra vágott szalonnával. Hozzákeverjük a mustárt és a lisztet. A húsokról levesszük a felső fóliát, és minden szeletre halmozunk 1 ek paradicsomos ragut, mindegyik halom tetejére egy darabka vajat teszünk. Visszatéve a sütőbe még 10-15 percig pirítjuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A svájci sertésborda elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook